afbeelding-hoek-bl-werving-maart-2024jpg

 

Kijk voor meer informatie over wat jij kunt doen als vrijwilliger hierboven bij "vacatures" en "nieuws".

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al 75 jaar. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Ruim 40.000 vrijwilligers zetten zich in voor de Zonnebloem.

 In Friesland zijn 40 plaatselijke Zonnebloemafdelingen, verdeeld over 3 regio’s.

In Regio Noord Friesland zijn 13 plaatselijke afdelingen die zich inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar.

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. De vrijwilligers van onze afdelingen komen graag langs voor een kop koffie of om samen op pad te gaan. Daarnaast organiseren ze ook verschillende activiteiten.

Als regioteam ondersteunen we de lokale afdelingen bij hun belangrijke werk. Ook zorgen we ervoor dat ervaringen worden uitgewisseld en landelijke informatie wordt verduidelijkt in de 4 vergaderingen per jaar waarbij de lokale afdelingen aanwezig zijn. Daarnaast begeleiden we de afdelingen om toekomstbestendig te zijn en te blijven. 

Heb je tijd over? Ben je een teamspeler en vind je het leuk om vrijwilligers in hun kracht te zetten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je je aanmelden als deelnemer of als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op. Wij proberen je dan naar de juiste plaatselijke afdeling door te verwijzen. 

Afdelingen regio Noord Friesland:

Achtkarspelen, Ameland, Dokkum, Franeker Harlingen 

Leeuwarden-Oost, Leeuwarden-West, Leeuwarden-Zuid

Sint Annaparochie, Dronryp, Stiens,  Tytsjerksteradiel, 

Zwaagwesteinde   

Roelof de Boer

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?