Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Johan (29) is gestart als secretaris

zon-jonge-pm-jpg

Johan Wesselink (29) is sinds september winkelmanager van een slijterij in Doesburg. In zijn woonplaats Doetinchem is hij secretaris van de afdeling Doetinchem Centrum-Oost.

“Tijdens mijn vrijwilligerswerk krijg ik vaak reacties op mijn leeftijd. Niet veel twintigers zijn vrijwilliger bij de Zonnebloem. Maar mijn leeftijd is niet belangrijk. Het gaat erom dat ik er sta voor de deelnemers en vrijwilligers. Hun waardering maakt mij dankbaar dat ik dit vrijwilligerswerk kan doen. Toen dit jaar de mogelijkheid ontstond, hoefde ik niet lang na te denken en stapte ik in het bestuur. Daarnaast kreeg ik deze zomer de kans om manager te worden van een slijterij. Plannen en organiseren liggen me goed en die vaardigheden komen op beide terreinen van pas. Als bestuurslid bij de afdeling regel ik diverse praktische zaken, ben ik onderdelen aan het digitaliseren en hou ik een vinger aan de pols. Door mijn vrijwilligerswerk heb ik veel - vooral oudere - mensen echt leren kennen en ontdekte ik wat eenzaamheid is. Ik dacht vaak: jullie hebben kinderen en kleinkinderen en tóch zijn jullie eenzaam. Hoe kan dat? In de slijterij bekijk ik klanten die binnenlopen met een andere blik. Ik maak makkelijker contact, voel mensen beter aan. Het is mooi om te zien dat wat ik leer bij de Zonnebloem, ook voor mijn werk van betekenis is.”

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Annette Brandenburg

076-5646464 (alg.landelijk nummer)
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?