Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ria (57), enthousiaste nieuwe voorzitter!

vz-afd-tuinder-jpg

Ria Vilier (57)is mede-eigenaar van Plantenkwekerij Vilier. Vanuit die rol is Ria verantwoordelijk voor de administratie en boekhouding. Sinds twee jaar is ze voorzitter van de afdeling Erp-Keldonk.

“Onze kwekerij exporteert 1,5 miljoen planten per jaar naar alle uithoeken van de wereld. Het is dé passie van mijn man. Laat mij maar dingen organiseren en regelen achter de schermen. Dat doe ik dan ook al heel mijn leven, naast mijn baan. Ik zat in besturen van
vrouwenorganisatie KVO, de kerk, de voetbalclub, de dorpsraad. Omdat wij eigen baas zijn, kan ik mijn tijd flexibel indelen. Net toen ik het rustiger aan wilde doen, werd ik gevraagd als voorzitter van de lokale Zonnebloemafdeling. Ik twijfelde, maar het feit dat mijn pas overleden moeder ook Zonnebloemvrijwilliger was geweest, deed me besluiten deze nieuwe uitdaging toch aan te gaan. En ik heb er geen spijt van. Wat een warm bad! Ik voelde me er meteen thuis. Hier kan ik mijn competenties laten zien: organiseren en de talenten van anderen herkennen en op de juiste manier inzetten. Precies een uitdaging voor mij.” 

Roelof de Boer

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?