Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een knuffel in een wikkel

zb-wikkel-chocolade-reep-st-annejpg

Onze vrijwilligers in de afdeling Sint Annaparochie zorgden ervoor dat de deelnemers de afgelopen maanden niet vergeten werden!


De gasten van de afdeling Sint Annaparochie ontvingen eind mei een chocoladereep in de brieven bus. Tijdens de corona tijd kon men in eerste instantie de gasten helaas niet bezoeken. Maar bij de Zonnebloem is het nooit uit het oog, uit het hart. We blijven aan onze gasten denken en dat laten we op verschillende manieren merken. Een kaartje in de brievenbus, een mooi plantje bij de deur en nu een reep in de brievenbus. We laten hiermee blijken dat we onze gasten niet vergeten zijn. ! 
Voorlopig is het niet mogelijk om een uitstapje te realiseren maar we geven de moed niet op. Hopelijk is het einde van deze crisis in zicht en kunnen we weer leuke dingen met elkaar doen.
 
Op ons You tube kanaal vindt u filmpjes over het Zonnebloem werk. Ook is onze Facebook pagina van Zonnebloem Friesland het bezoeken waard! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Annette Brandenburg

076-5646464 (alg.landelijk nummer)
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?