Een knuffel in een wikkel

zb-wikkel-chocolade-reep-st-annejpg

Onze vrijwilligers in de afdeling Sint Annaparochie zorgden ervoor dat de deelnemers de afgelopen maanden niet vergeten werden!


De gasten van de afdeling Sint Annaparochie ontvingen eind mei een chocoladereep in de brieven bus. Tijdens de corona tijd kon men in eerste instantie de gasten helaas niet bezoeken. Maar bij de Zonnebloem is het nooit uit het oog, uit het hart. We blijven aan onze gasten denken en dat laten we op verschillende manieren merken. Een kaartje in de brievenbus, een mooi plantje bij de deur en nu een reep in de brievenbus. We laten hiermee blijken dat we onze gasten niet vergeten zijn. ! 
Voorlopig is het niet mogelijk om een uitstapje te realiseren maar we geven de moed niet op. Hopelijk is het einde van deze crisis in zicht en kunnen we weer leuke dingen met elkaar doen.
 
Op ons You tube kanaal vindt u filmpjes over het Zonnebloem werk. Ook is onze Facebook pagina van Zonnebloem Friesland het bezoeken waard! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roelof de Boer

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?