Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

40-jarig jubileum Mw. Dinie Lucken

Op vrijdag 2 april 2021 (Goede Vrijdag) was daar eindelijk het jubileumfeestje voor Dinie Lucken. Al in 2020 was zij 40 jaar vrijwilligster voor de Zonnebloem. Vanwege de coronapandemie kon dit toen helaas niet doorgaan.  Begin dit jaar besloot het afdelingsbestuur Tytsjerksteradiel e.o. om, met inachtneming van de coronamaatregelen, toch dit jubileum te gaan vieren, en wel in de voortuin van de jubilaris!

Het bestuur had de slingers voor het huis opgehangen, de Zonnebloemvlag in de mast gestoken en de balloncijfers 40 achter de gordijnen gezet. Op het plantsoen voor het huis werd een tafel uitgeklapt en uit de kofferbak van een auto werden de kannen met koffie, thee en een doos gebak gehaald. Het feest kon beginnen!

Dinie werd toegesproken en de daarbij behorende speld werd aangereikt op een zeer mooi versierde schep. Slim bedacht en hoe origineel! Zo kon de man van Dinie het speldje aannemen en bij haar opdoen. Ook vanuit het regiobestuur was een afvaardiging gekomen. Hoewel het die dag zeer koud was, werd het een zeer feestelijke bijeenkomst.

Het was, aldus de jubilaris, 'een hele goede vrijdag voor haar!'
Dinie vertelde enthousiast over wat zij in al die jaren voor de Zonnebloem had gedaan; variërend van bezoekwerk, (boot)vakanties en met Sinterklaas op pad gaan met cadeautjes.  

Dinie, nogmaals gefeliciteerd met dit jubileum en wij hopen, dat je je nog vele jaren in goede gezondheid voor de Zonnebloem kunt blijven inzetten.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Annette Brandenburg

076-5646464 (alg.landelijk nummer)
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?