Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

WIJ ZOEKEN BESTUURSLEDEN

Al meer dan 70 jaar draait het bij de Zonnebloem om mensen. Wij vinden dat een lichamelijke beperking nooit een belemmering hoeft te zijn.

Mensen met een lichamelijke beperking zijn vaker alleen dan zij zouden willen. Zonnebloem-vrijwilligers creëren voor hen momenten om naar uit te kijken en herinneringen om te koesteren.
Bestuursleden ondersteunen en begeleiden hen hierbij.


Friesland is verdeeld in drie regio’s: regio Noord Friesland, regio Zuid Oost Friesland en regio Zuid West Friesland.
Deze drie regiobesturen ondersteunen op vrijwillige basis de plaatselijke afdelingen. Zodat de lokale vrijwilligers zich zo goed mogelijk kunnen inzetten voor de deelnemers.

Als regionaal team organiseren we regionale uitwisselingen, workshops en themabijeenkomsten. Ook onderhouden we contact met de lokale vrijwilligers zodat we horen wat er leeft. Zo proberen wij zo goed mogelijk de randvoorwaarden te scheppen waarbij de plaatselijke afdelingen kunnen doen waar zij goed in zijn: het regelmatig organiseren van huisbezoek en activiteiten, zoals een muziekmiddag, museumbezoek of een etentje.


Om dit mooie Zonnebloemwerk te laten voortbestaan, zoeken wij enthousiaste mensen die vooral achter de schermen bezig willen zijn. Vind je het leuk om vrijwilligers in hun kracht te zetten? Misschien ben je goed in de administratie op orde houden? Of regel je graag van alles? En ben jij af/toe of regelmatig beschikbaar? Er is altijd een manier die bij jou past. Wij bespreken graag wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Zodat we samen meer mogelijk kunnen maken voor onze deelnemers!

Wij bieden:
- Afwisselend en uitdagend vrijwilligerswerk;
- Ondersteuning, o.a. via workshops;
- Inzet vanuit huis/online of op locatie;
- Onkostenvergoeding.

Kom jij onze regiobestuur versterken?

Meld je aan voor een kennismaking bij Annette Brandenburg,
brandenburg.zonnebloem@ziggo.nl

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Annette Brandenburg

076-5646464 (alg.landelijk nummer)
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?