Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

ONBEPERKTE ELFSTEDENTOCHT

Van 14 tot en met 18 september 2022 wordt in Friesland de Onbeperkte Elfstedentocht gefietst. Tijdens de start op woensdag 14 september 2022 wordt de nieuwe Zonnebloemfiets landelijk geïntroduceerd.

Van 14 tot en met 18 september 2022 wordt in Friesland de Onbeperkte Elfstedentocht gefietst.
Tijdens de start op woensdag 14 september 2022 wordt de nieuwe Zonnebloemfiets landelijk geïntroduceerd. Onze directeur Marc Damen geeft om 12.00 uur het startschot en er zullen diverse Zonnebloemdeelnemers meefietsen. Ook zullen de Zonnebloemfietsen aanwezig zijn.

Het evenement wordt georganiseerd door de Stichting Leef!
Dagelijks bemensen we met vrijwilligers van de Zonnebloem een verzorgingspost. Bij de finishplaatsen zal de Zonnebloemauto aanwezig zijn. Verdeeld over 5 dagen zijn er 25 Zonnebloem-vrijwilligers die meehelpen! Met elkaar willen we middels promotie- en informatiemateriaal de Zonnebloem voor het voetlicht brengen.

Kom je ook kijken?
Je bent van harte welkom om op één van deze dagen langs te komen. Bijvoorbeeld bij de start op 14 september om 12.00 uur op het Zaailand in Leeuwarden. Of vind je het leuk om bij één van de finish locaties te zijn? Hieronder vind je de locaties waar je ons kunt tegenkomen. Het zou natuurlijk erg leuk zijn als je de deelnemers komt aanmoedigen!

Proefrijden op een Zonnebloemfiets.
De Zonnebloemfiets biedt mensen met een mobiliteitsbeperking de mogelijkheid te genieten van een fietstocht. Met de wind in de haren naar een gezellig terras of door de natuur fietsen. De Onbeperkte Elfstedentocht is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de (elektrische) rolstoelfiets die de drie regiobesturen, samen met de afdelingen, heel graag in Friesland wil gaan gebruiken.

Inmiddels kunnen wij, dankzij twee sponsoren, al 3 fietsen aanschaffen en plaatsen in Friesland!

Op woensdag 14 september staan vanaf 10.30 uur op het Zaailand te Leeuwarden Zonnebloemfietsen klaar waarop deelnemers en vrijwilligers een proefrit kunnen maken.

Bij elke finishplaats staan vanaf 14 uur een aantal Zonnebloem-fietsen klaar waarmee u een proefrit kunt maken. Zo kunt u zelf ervaren hoe dit fietst.

Graag tot dan!

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Annette Brandenburg

076-5646464 (alg.landelijk nummer)
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?