Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Veranderen

Veranderen

 Onze maatschappij verandert steeds sneller. Door de vergaande digitalisering zijn de afgelopen jaren veel handelingen makkelijker of moeilijker geworden. Dat hangt er maar net van af, van welke kant je dat bekijkt. De corona-epidemie heeft echter zeker zijn sporen nagelaten. 

Het regiobestuur heeft op 12 april 2023 besproken waarvoor wij ons in Friesland Noord dit jaar gaan inzetten. Wij willen de lokale afdelingen dit jaar ondersteunen om:

  • lokaal en digitaal beter zichtbaar te zijn;
  • opvolging voor lokale bestuurders te stimuleren;
  • het financiële beleid verder vorm te geven;
  • en het aanbod van onze gasten af te stemmen op de vraag die zij hebben.

 

Deze speerpunten willen we samen met de afdelingen oppakken en invullen in de vorm van het bezoeken van de afdelingsvergaderingen om daar te luisteren naar actualiteiten en om mee te denken met het vergroten van de zichtbaarheid en opvolging van bestuursleden. Natuurlijk zullen er, als daar vraag naar is, ook workshops worden georganiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan NOVA, onze Nieuwe Online Vrijwilligers Applicatie en de eerder nationaal gemaakte afspraken om de vermogenspositie van de afdelingen af te bouwen.

Ook zijn we nieuwsgierig naar de ideeën over de invulling van het 75-jarige jubileum in 2024 van de vereniging in onze regio/provincie.

We zien elkaar in de Fabriek op 22 mei a.s.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Annette Brandenburg

076-5646464 (alg.landelijk nummer)
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?