Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Ervaringen

13 augustus 2020

Op donderdag 13 en vrijdag 14 augustus hebben vrijwilligers zonnebloemen geplukt.

15 juli 2020

Ondanks corona toch een gezellige middag voor de vrijwilligers

8 januari 2020

Nieuwjaarsbijeenkomst in zalencentrum Lebret.

18 december 2019

Met veel gasten en vrijwilligers besloten we ons jubileumjaar met een kerstlunch bij de vakschool in Wageningen.

15 oktober 2019

Bezoek aan de Paardenmelkerij in het Brabantse dorpje Zeeland.

29 augustus 2019

Pannenkoeken eten bij het pannenkoekenhuis "Aan de Linge" in de voormalige graanschuur van Landgoed Heerlijkheid.

19 juni 2019

Met 150 passagiers uit Oosterbeek hebben we over de Rijn gevaren richting Duitsland.

16 mei 2019

Van 13 vrijwilligers vierden we een jubileum, van 10 een 15-jarig, van 2 een 25-jarig en van 1 vrijwilligers zelfs een 50-jarig jubileum.

4 april 2019

Film "broken still one" over het leven en werk van pater

9 januari 2019

Nieuwjaarsbijeenkomst voor gasten en vrijwilligers in zaal Lebret

19 december 2018

Feestelijke Kerstlunch bij de vakschool in Wageningen.

28 juni 2018

Met eigen auto's brachten we een bezoek aan de vlindertuinen van Passiflora.

12 juni 2018

Met een rolstoelbus vertrokken we naar Noordwijk.

31 mei 2018

Midged Golf en lunch

18 april 2018

Met een flink aantal gasten en vrijwilligers genoten we van een heerlijke, door de vrijwilligers verzorgde brunch.

1 maart 2018

Met 10 personen bezochten we het museum waar ontzetten veel oude gebruiksvoorwerpen tentoongesteld zijn in de betreffende omgeving.

10 januari 2018

De eerste activiteit van het jaar was een gezellig samenzijn van gasten en vrijwilligers.

17 mei 2017

Op woensdag 17 mei brachten met 18 personen een bezoek aan de zandsculpturen in Garderen.

11 mei 2017

Workshop bloemtaart maken bij Boschhoeve

19 april 2017

De High Tea in de Bernulphuskerk is druk bezocht. Henk Brummer heeft een presentatie gegeven over de bekende kruiswegstaties van Jan Toorop. Daarna kon je eten en drinken van allerlei lekkernijen.

2 maart 2017

Vanuit een privé initiatief is er een mooi museum ontstaan met zeer oude tot moderne tegels.

20 september 2016

Bezoek aan het museum Bronbeek. Het vertelt de geschiedenis van voormalig Nederlands Indië als kolonie van Nederland.

20 juli 2016

Bezoek aan tuin de Lage Oorsprong Oosterbeek (middag)

15 juni 2016

Lunchactiviteit op de Boschhoeve, Wolfheze

25 mei 2016

Uitstapje voor alle vrijwilligers

12 mei 2016

Middagactiviteit, Wageningen

17 maart 2016

Busdagtocht, Luttelgeest

13 januari 2016

Ochtendactiviteit, Oude Herbergh, Oosterbeek

26 juni 2015

Een bezoek aan het mooie Kröller-Müller, met dank aan de museumplusbus.

12 mei 2015

Een gezellige dag speciaal voor de vrijwilligers.

20 januari 2015

Nieuwjaarsbijeenkomst bij De Sonnenberg

7 oktober 2014

Zonnebloem theatertoernee seizoen 2014-2015: Diner voor twee

1 januari 0001

Met 10 personen bezochten we het museum met Oude Ambachten en Oud speelgoed. Er waren heel veel oude gebruiksvoorwerpen opgesteld in de betreffende omgeving.

1 januari 0001

Met 10 personen brachten we een bezoek aan het Oude Ambachten en Speelgoed Museum in Terschuur.

Goossens

026-3340809
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken