jongeren01

De Zonnebloem brengt mensen bij elkaar

Met 10 afdelingen en ruim 500 vrijwilligers is de Zonnebloem regio Westland een van de grootste vrijwilligersorganisaties van Westland, Maasland en Hoek van Holland. We geven mensen met een fysieke beperking, voor wie eenzaamheid dreigt, mogelijkheden om contacten te leggen en erop uit te trekken door huisbezoek, dagactiviteiten en vakanties.

De Zonnebloem organiseert activiteiten die mensen met een lichamelijke beperking uit de dagelijkse sleur halen. Het levert elke keer weer blije gezichten op. Natuurlijk gaat dat niet zonder vrijwilligers. Zij zijn de motor van de vereniging. Iedereen die graag blije gezichten maakt is welkom als vrijwilliger.

We komen graag in contact met mensen of met bedrijven die met hun medewerkers een bijdrage willen leveren aan de uitvoering van ons vrijwilligerswerk.

Heel concreet gaat het om:

  • Mensen die een dagdeel mee willen om een rolstoel te duwen.
  • Chauffeurs met hun eigen auto of de Zonnebloem rolstoelauto gasten willen halen en brengen.
  • Verpleegkundigen die met de zonnebloemvakanties of uitjes mee willen.

  

Afdelingen

's-Gravenzande - Hoek van Holland - Honselersdijk - Kwintsheul - De Lier - Maasland - Monster/Ter Heijde - Naaldwijk/Maasdijk - Poeldijk - Wateringen - Junioren 
 

 

 

 

Ferentia van Dijk

06 4303 2517 of 076 564 6464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?