Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Circus bij de Zonnebloem

img4399jpg

Woensdag 13 september 2023 heeft Circus in de Zorg op het terrein van voetbalvereniging Westlandia in Naaldwijk 3 voorstellingen verzorgd voor deelnemers/gasten van de Zonnebloem in de regio Westland, Hoek van Holland en Maasland. (ca 150 gasten per voorstelling).

 

Circus in de Zorg geeft voorstellingen van april t/m oktober in Nederland. Zij treden op voor leden van Welzijnsorganisaties, de Zonnebloem, Ouderenbonden, Rotaryclubs en doen dit al 22 jaar.

 

Zij spelen goed in op de beleveniswereld van de doelgroep. Veel vrolijkheid, muziek, leuke en mooie acts in een echte circustent. Er was een spreekstalmeester, veel muziek, jongleeracts met hoepels, stoelen, messen en lasso’s en natuurlijk een vrolijke clown.

 

Aansluitend werden de gasten en hun vrijwilligers uitgenodigd voor de koffie in de kantine van V.V. Westlandia . Daar stonden Zonnebloemvrijwilligers klaar met koffie, thee en een heerlijk koekje erbij. Zo kon iedereen elkaar nog even ontmoeten en gezellig napraten.

 

We kijken terug op een prachtige dag met elkaar en dank aan alle vrijwilligers; Zonnebloem, Westlandia en verkeersregelaars, die dit mede mogelijk hebben gemaakt!

 

Ferentia van Dijk

06 4303 2517 of 076 564 6464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?