Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Regio vakantie Zonnebloem Westland

donderdag-ijssalonjpg

verslag van Nellie van der Meer

Van Maandag 11 september t/m zaterdag 16 september 2023 zijn 27 gasten en 20 vrijwilligers uit de regio Westland naar Ermelo geweest voor een heerlijke vakantie. Het vertrek was bij Levoplant in Honselersdijk en na een voorspoedige reis kwam de bus aan in een zonnig Ermelo, bij een fijne accommodatie, hotel Dennenheul. Het weer is de hele week lekker gebleven. Er was een terras bij het hotel en daar is flink gebruik van gemaakt. Ook de diverse terrassen in de omgeving hebben we met een bezoek vereerd, waarbij de mooie gele poloshirts van de vrijwilligers opvielen. De groep is dinsdag met de bus naar Terschuur (bij Barneveld) geweest naar het Speelgoed - en Oude Ambachten Museum. Daar is zoveel te zien aan verzamelingen van allerlei oude voorwerpen, ambachten en klederdrachten etc., dat het niet eens mogelijk geweest is om alles te bekijken.

Het hotel beschikte over 3 duo-fietsen en daar is veel gebruik van gemaakt. Ook is er veel gewandeld. De omgeving is namelijk prachtig: bos en heide om de hoek. Een wandeling naar Ermelo was ook leuk, met hulp van rolstoel-duwers uit de omgeving, omdat we zelf met meer gasten dan vrijwilligers waren. Er is een feestavond geweest met een erg  leuk zangduo en dankzij meegebrachte hoedjes, pruiken en andere vermommingen is het een hilarische avond geworden.

Op vrijdag was er een beautysalon ingericht en alle gasten, die dat wensten, zijn daar gekapt, gemanicuurd, gemasseerd, enz. Iedereen is in de watten gelegd, ook de mannen met een lekkere scheerbeurt en gezichtsmassage. De laatste avond was er een galadiner. In de loop van de week zijn er diverse voordrachten gedaan en elke avond waren er wel een aantal tafels waar door de gasten spellen werden gespeeld. Het eten was erg goed. Het is een bijzonder geslaagde vakantie geweest. Na een goede terugreis werden we gastvrij ontvangen bij Rijk Zwaan, waar 2 bestuursleden van de regio de groep opwachtten met bloemen voor alle gasten en vrijwilligers. Er was koffie en een afsluitende lunch met heerlijke soep en broodjes, verzorgd door de echtgenotes van 3 vakantievrijwilligers. Daarna was het echt afgelopen, maar alle gasten kregen een verslag met foto’s van deze week mee naar huis, zodat ze er nog even van kunnen nagenieten.

Ferentia van Dijk

06 4303 2517 of 076 564 6464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?