Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Asperge Diner

Zonnebloem afdelingsnieuws

Donderdag 20 april 2017 vond de aspergeavond plaats voor Zonnebloem regio Westland De aspergeavond werd georganiseerd door Lionsclub ‘Glazen Stad’ bij Restaurant Unicum Elzenhagen.

 

 

 

 

Het aspergediner, de kavelveiling en loterij leverden maar liefst € 15.150 op voor de vrijwilligersorganisatie die de levensvreugde van mensen met een fysieke beperking verhoogt. Voorzitter Tilly Goes van de Zonnebloem was sprakeloos van het bedrag. “Hier kunnen we zoveel mooie activiteiten mee doen, het is fantastisch! We zullen er veel mensen met een fysieke beperking plezier mee laten beleven.”                       

We Serve

De serviceclub Lionsclub ‘Glazen Stad’ zet zich onder het motto ‘we serve’ in voor de maatschappij, onder andere door geld in te zamelen voor goede doelen. De opbrengst van de aspergeavond werd verhoogd door sponsors Unicum Elzenhagen, Lasertec, Upscore, Projectikon en Waalpartners. De Lionsclub is onderdeel van een internationale organisatie met als doel gezamenlijke inzet voor de samenleving.

 

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Toos Verschoore

0174625667
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?