Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Appeltaartconcert

Zonnebloem afdeling

Appeltaartconcert bij Muziekvereniging Ons Genoegen

Op zaterdag 20 mei zijn we met een groepje gasten en vrijwilligers naar een concertje van Start 2 Play geweest.

De deelnemers van De Zonnebloem waren, naast de ouders en familieleden van de muzikanten, speciaal hiervoor uitgenodigd.

Start 2 Play is het beginnersorkest van Ons Genoegen,  waarin grotendeels jonge muzikanten spelen.

We werden ontvangen met een kopje koffie/thee en een heerlijke punt appeltaart, door een aantal ouders gebakken, vandaar de naam appeltaartconcert.

Daarna hebben we genoten van het enthousiaste muzikale optreden van het orkest.

Als afsluiting van deze geslaagde middag nog even gezellig wat gedronken en nagepraat met z’n allen.

 

Verslagje door  Reinolda,  vrijwilligster van De Zonnebloem

Rikki Dijksman

0317-740436
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk