Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Cuneradag 2017

Zonnebloem afdeling

Op 10 juni 2017 stond De Zonnebloem Rhenen, Elst en Achterberg met een kraam en De Zonnebloemauto op de Cuneradag in Rhenen.

De tweede zaterdag van juni was het in Rhenen weer Cuneradag. Dit jaar verkochten we niet alleen loten (93),  maar ook heerlijke stroopwafels van Markus (58 pakjes). De Zonnebloem auto stond er ook om te bezichtigen.

Die dag werd de kraam door als bestuur bemenst, (een uurtje geholpen door een vrijwilliger).

We hebben veel mensen gesproken over De Zonnebloem, het grote deel denkt bij De Zonnebloem alleen maar aan de bootreis, maar wij doen veel meer.

Hoe mooi zou het zijn als volgend jaar de Zonnebloem nog meer gaat bloeien! Kom ons als vrijwilliger een uurtje helpen (vele handen maken licht werk). De datum is al bekend Cuneradag 2018 is op zaterdag 9 juni.

Rikki Dijksman

0317-740436
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk