Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Cuneradag 2017

Zonnebloem afdeling

Op 10 juni 2017 stond De Zonnebloem Rhenen, Elst en Achterberg met een kraam en De Zonnebloemauto op de Cuneradag in Rhenen.

De tweede zaterdag van juni was het in Rhenen weer Cuneradag. Dit jaar verkochten we niet alleen loten (93),  maar ook heerlijke stroopwafels van Markus (58 pakjes). De Zonnebloem auto stond er ook om te bezichtigen.

Die dag werd de kraam door als bestuur bemenst, (een uurtje geholpen door een vrijwilliger).

We hebben veel mensen gesproken over De Zonnebloem, het grote deel denkt bij De Zonnebloem alleen maar aan de bootreis, maar wij doen veel meer.

Hoe mooi zou het zijn als volgend jaar de Zonnebloem nog meer gaat bloeien! Kom ons als vrijwilliger een uurtje helpen (vele handen maken licht werk). De datum is al bekend Cuneradag 2018 is op zaterdag 9 juni.

Berty Lucas

0317-617262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk