Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Concert "Music for Fun"

Zonnebloem afdeling

M4F (Music for Fun) is een beginnersorkest van muziekvereniging Ons Genoegen.

Op zaterdagmiddag 28 oktober speelde het orkest M4F voor gasten van de Zonnebloem, bewoners van De Tollekamp en ouders, vrienden en bekenden van de orkestleden. Na een welkomstwoord van onze voorzitter, speelde het orkest een paar mooie nummers. Daarna volgde een muzikale quiz. Vijf nummers (klassiekers) werden in willekeurige volgorde gespeeld. Aan ons, luisteraars, de taak om het juiste nummer te herkennen en te nummeren. Dat viel voor sommigen nog niet mee! Na nog een paar nummers, had jurylid Jan- Maurits de papiertjes nagekeken en maakte hij twee Zonnebloemgasten blij met vrijkaarten voor het volgende concert van Ons Genoegen in de Cunerakerk. Hierna trokken wij ons nog een poosje terug in de Tollekamer, voor een drankje en schalen met hartige hapjes. Al met al een geslaagde middag, die volgens enkele gasten best wat langer had mogen duren.

Berty Lucas

0317-617262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk