Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Concert "Music for Fun"

Zonnebloem afdeling

M4F (Music for Fun) is een beginnersorkest van muziekvereniging Ons Genoegen.

Op zaterdagmiddag 28 oktober speelde het orkest M4F voor gasten van de Zonnebloem, bewoners van De Tollekamp en ouders, vrienden en bekenden van de orkestleden. Na een welkomstwoord van onze voorzitter, speelde het orkest een paar mooie nummers. Daarna volgde een muzikale quiz. Vijf nummers (klassiekers) werden in willekeurige volgorde gespeeld. Aan ons, luisteraars, de taak om het juiste nummer te herkennen en te nummeren. Dat viel voor sommigen nog niet mee! Na nog een paar nummers, had jurylid Jan- Maurits de papiertjes nagekeken en maakte hij twee Zonnebloemgasten blij met vrijkaarten voor het volgende concert van Ons Genoegen in de Cunerakerk. Hierna trokken wij ons nog een poosje terug in de Tollekamer, voor een drankje en schalen met hartige hapjes. Al met al een geslaagde middag, die volgens enkele gasten best wat langer had mogen duren.

Rikki Dijksman

0317-740436
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk