Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Hesjes!!

Zonnebloem afdeling

Dental Rodeq B.V. uit Achterberg heeft voor De Zonnebloem afd. Rhenen/ Achterberg / Elst Ut. hesjes gesponsord.

Dental Rodeq B.V. uit Achterberg heeft voor De Zonnebloem afd. Rhenen / Achterberg / Elst Ut. hesjes gesponsord.  Op de medewerkersvergadering heeft de heer Oukes (Dentel Rodeq B.V.)de hesjes overhandigd aan mevrouw Camps (voorzitter van De Zonnebloem afd. Rhenen / Achterberg / Elst Ut. Dit in het bijzijn van de Regiovertegenwoordigster Sophie Bos.

Door deze rode hesjes met het embleem van De Zonnebloem zijn wij bij activiteiten goed herkenbaar voor onze gasten en gastheren.

In deze vergadering namen we tevens afscheid van onze secretaris Anne van Bentum.

Berty Lucas

0317-617262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk