Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

High tea

Zonnebloem afdeling

Als afsluiting van een mooi Zonnebloem jaar werd er in het gebouw van muziekvereniging Ons Genoegen een high tea georganiseerd.

Als afsluiting van een mooi Zonnebloem jaar werd er in het gebouw van muziekvereniging Ons Genoegen een high tea georganiseerd. Zowel de gasten als de vrijwilligers van De Zonnebloem afd. Rhenen / Achterberg / Elst Ut. werden getrakteerd op een gezellige middag met thee of koffie, zoete en hartige versnaperingen. Een trio zorgde voor een muzikale omlijsting door het brengen van mooie kerstliederen.

Berty Lucas

0317-617262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk