Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Oude ambachten en speelgoedmuseum

20180228101404jpg

Met De Zonnebloem naar Terschuur naar het Oude ambachten en speelgoedmuseum.

Een groep van 13 gasten en 8 vrijwilligers heeft woensdag 28 februari de kou getrotseerd en is een dagje naar het Oude ambachten en Speelgoedmuseum geweest. Daar stond kofiie met gebak klaar. Daarna volgde de eerste rondgang door het museum. Zo'n 160 "hokjes" toonden oude ambachten en winkeltjes zoals die 50 jaar geleden nog bestonden. Het leuke van dit museum is dat een deel van de collectie mag worden aangeraakt. Ook demonstreerden oude ambachtslieden  hun vak. Zo waren er een boekbinder, mandenvlechter en draaiorgelman aan het werk. Na de gezamenlijke lunch maakten we een rondgang langs het oude speelgoed. We zagen heel oud speelgoed, maar ook Dinky toys & Barbies. Een feest der herkenning !!

Rikki Dijksman

0317-740436
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk