Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Oude ambachten en speelgoedmuseum

20180228101404jpg

Met De Zonnebloem naar Terschuur naar het Oude ambachten en speelgoedmuseum.

Een groep van 13 gasten en 8 vrijwilligers heeft woensdag 28 februari de kou getrotseerd en is een dagje naar het Oude ambachten en Speelgoedmuseum geweest. Daar stond kofiie met gebak klaar. Daarna volgde de eerste rondgang door het museum. Zo'n 160 "hokjes" toonden oude ambachten en winkeltjes zoals die 50 jaar geleden nog bestonden. Het leuke van dit museum is dat een deel van de collectie mag worden aangeraakt. Ook demonstreerden oude ambachtslieden  hun vak. Zo waren er een boekbinder, mandenvlechter en draaiorgelman aan het werk. Na de gezamenlijke lunch maakten we een rondgang langs het oude speelgoed. We zagen heel oud speelgoed, maar ook Dinky toys & Barbies. Een feest der herkenning !!

Berty Lucas

0317-617262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk