Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boottocht in de havens bij Hoek van Holland

cicjx1jpg

Enkele van onze gasten konden met de afdeling Veenendaal mee naar Hoek van Holland. Vanwaaruit een mooie boottocht werd gemaakt.

Enkele van onze gasten konden met de afdeling Veenendaal mee naar  Hoek van Holland. Vanwaaruit een mooie boottocht werd gemaakt.

De tocht begon in Hoek van Holland bij de Maeslantkering, de grote waterkering in de Nieuwe waterweg die gesloten wordt bij zeer sterke wind en hoog water. We zetten daarna koers naar de 2e Maasvlakte waar we ruim 3 uur rondvoeren langs alle havenactiviteiten zoals overslagbedrijven, raffinaderijen en verwerkingsbedrijven. Tijdens het varen werd ons uitleg gegeven over de plaatsen die wij passeerden. Verder werden we aan boord voorzien van koffie en een lunch. Het was een gezellige groep, we hebben genoten!! Ondanks de avondspits verliep de terugrit naar Veenendaal voorspoedig.

Rikki Dijksman

0317-740436
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk