Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Boottocht in de havens bij Hoek van Holland

cicjx1jpg

Enkele van onze gasten konden met de afdeling Veenendaal mee naar Hoek van Holland. Vanwaaruit een mooie boottocht werd gemaakt.

Enkele van onze gasten konden met de afdeling Veenendaal mee naar  Hoek van Holland. Vanwaaruit een mooie boottocht werd gemaakt.

De tocht begon in Hoek van Holland bij de Maeslantkering, de grote waterkering in de Nieuwe waterweg die gesloten wordt bij zeer sterke wind en hoog water. We zetten daarna koers naar de 2e Maasvlakte waar we ruim 3 uur rondvoeren langs alle havenactiviteiten zoals overslagbedrijven, raffinaderijen en verwerkingsbedrijven. Tijdens het varen werd ons uitleg gegeven over de plaatsen die wij passeerden. Verder werden we aan boord voorzien van koffie en een lunch. Het was een gezellige groep, we hebben genoten!! Ondanks de avondspits verliep de terugrit naar Veenendaal voorspoedig.

Berty Lucas

0317-617262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk