Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

High tea

p1060294jpg

Op vrijdagmiddag 7 december werd er een high tea gehouden, waarbij zowel de gasten als de vrijwilligers aanwezig waren.

De zaal van muziekvereniging Ons Genoegen werd door Tineke en Reinolda in kerstsfeer ingericht. Het zag er bijzonder gezellig uit. Om 14.15 uur waren de eerste gasten er al. In rap tempo, voor zover dat mogelijk is met rolstoelen en rollators, volgde de rest. Toen we om half drie begonnen had iedereen al een plaatsje gevonden! De hapjes werden (deels) gesponsord door bakkerij Huibers, Bakkerij van Toor en De Vleeschhouwerij. Er was een leuk aanbod aan zoete en hartige lekkernijen. Er werd dan ook flink van gesnoept. Buiten was het koud en nat, maar binnen was sfeer prima!! Het was een gezellig middag, die door ruim veertig mensen werd bezocht!!

Berty Lucas

0317-617262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk