Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Pannenkoeken eten

dsc03309jpg

Op donderdag 14 februari zijn de gasten naar Sturms in Elst gebracht voor een pannenkoek

Met ruim twintig personmen aan twee lange tafels hebben de gasten van De Zonnebloem afdeling Rhenen en de chauffeurs genoten van een lekkere pannenkoek. Het was stralend weer, wat dit uitstapje extra leuk maakte.

Berty Lucas

0317-617262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk