Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Broekhuis en de Zonnebloem sluiten partnerovereenkomst

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Regio Rijn & Heuvel van de Zonnebloem doet mee aan de clubbonusactie van Broekhuis autobedrijven. 

Goede doelen en bedrijfsleven zijn regelmatig op zoek naar nieuwe vormen van samenwerking. De autodealergroep Broekhuis en de Zonnebloem zijn recent overeengekomen dat voor elke bij Broekhuis gekochte auto, onderhoudsbeurt of schadeherstel aan een Zonnebloemafdeling naar keuze een mooi bedrag wordt gestort. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij de secretaris.

Voor het verkrijgen van de bonus voor onze afdeling hoeft u slechts, na ontvangst van de factuur, een kort formulier in te vullen, verkrijgbaar bij de secretaris: anne-vbvh@hetnet.nl en dit ingevuld terug te sturen.

U hoeft de garage niet te melden dat u meedoet met deze actie. Er komen ook geen vervolgcontacten van Broekhuis.
 

Berty Lucas

0317-617262
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk