Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Broekhuis en de Zonnebloem sluiten partnerovereenkomst

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Regio Rijn & Heuvel van de Zonnebloem doet mee aan de clubbonusactie van Broekhuis autobedrijven. 

Goede doelen en bedrijfsleven zijn regelmatig op zoek naar nieuwe vormen van samenwerking. De autodealergroep Broekhuis en de Zonnebloem zijn recent overeengekomen dat voor elke bij Broekhuis gekochte auto, onderhoudsbeurt of schadeherstel aan een Zonnebloemafdeling naar keuze een mooi bedrag wordt gestort. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij de secretaris.

Voor het verkrijgen van de bonus voor onze afdeling hoeft u slechts, na ontvangst van de factuur, een kort formulier in te vullen, verkrijgbaar bij de secretaris: anne-vbvh@hetnet.nl en dit ingevuld terug te sturen.

U hoeft de garage niet te melden dat u meedoet met deze actie. Er komen ook geen vervolgcontacten van Broekhuis.
 

Rikki Dijksman

0317-740436
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk