Lunch Rooi Pannen

Op woensdag 16 april rond de klok van 12 kwamen de gasten aan, veelal met taxi of eigen auto.
We werden vriendelijk ontvangen door de studenten van Horeca afdeling de RooiPannen in Breda.
Op de bovenverdieping stonden 3 feestelijk gedekte tafels klaar waaraan zo’n 30 gasten/begeleiders plaats konden nemen. We werden daar vriendelijk ontvangen door de horeca gastheren en dames. De lunch kon beginnen!
Er werd, nadat iedereen voorzien was van een drankje, een broodplankje met tapas geserveerd.
Vervolgens werden we getrakteerd op een kleine amuse , een asperge op een toastje met een dressing erover.
Daarna werd er een salade met kipfilet als voorgerecht aangeboden, en het hoofdgerecht bestond uit zeebaars met diverse groenten en gebakken aardappelbolletjes. Voor diegenen die geen vis had kwam er een overheerlijk biefstukje.
Na al dit lekkers was er een toetje bestaande uit een bolletje ijs met toebehoren.
Een heerlijke kop koffie of thee ter afsluiting en eenieder kon weer voldaan huiswaarts keren.
Al met al was het een overheerlijke lunch, waar gasten en begeleiders van genoten hebben. Dank aan de studenten Horeca de Rooi Pannen.
Carl van der Heijden
Activiteitencommissie