Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

11 februari 2020

en..... Zonnebloem Rijen - Molenschot heeft een Muzikale Bingo! ( 12-02-2020 )

14 januari 2020

Rond 1 uur worden de gasten door medewerkers van de Zonnebloem verwelkomd en weldra is de zaal achterin de Boodschap gevuld met 37 gasten en 27 medewerkers.

16 december 2019

Dankzij sponsor RuJo vloeren maakten wij weer gasten blij, dank je wel! Wat is er fijner dan samen met een aantal mensen te dineren in de geweldig sfeervolle ambiance van Bella Vita.

12 december 2019

Als afdeling hebben we een mooi compliment mogen ontvangen van de gemeente Gilze en Rijen.

3 december 2019

Tijdens onze vrijwilligersvergadering van 3 december j.l. zijn 2 van onze vrijwilligers gehuldigd voor hun inzet van 10 jaar bij de Zonnebloem afdeling Rijen-Molenschot.

28 november 2019

Donderdagmiddag 28 november om 2 uur stonden de zelfgemaakte artikelen van de gasten van de welfare van de Zonnebloem Rijen – Molenschot gezellig uitgestald in de hal van De Regent.

31 oktober 2019

Zonnebloemafdelingen Rijen - Molenschot en Dongen - ’s Gravenmoer beleven een gezellige middag in de Molenwiek in Molenschot.

25 oktober 2019

Onze Zonnebloem Regio bestaat uit Dongen-s’-Gravenmoer, Gilze-Hulten en Rijen-Molenschot.

12 september 2019

Het is 12 september. Na een aantal frisse dagen is het weer een aangename nazomerdag. De bussen en busjes van firma Van de Wouw staan klaar om de gasten en medewerkers naar ‘s Hertogenbosch te brengen

4 juni 2019

We hadden weer een leuke Zonnebloemactiviteit

1 mei 2019

Woensdag 1 mei vertrokken wij met 2 bussen naar Kamp Vught. Daar aangekomen kregen we eerst koffie, waarna we met gidsen het kamp gingen bekijken.

6 april 2019

Op uitnodiging van HAMATO zijn een aantal gasten een enkele vrijwilligers naar de toneel uitvoering geweest. Blijspel: "Voor niks gaat de zon op".

18 maart 2019

18 en 20 maart waren onze Zonnebloemers te gast bij de Rooi Pannen.

11 maart 2019

Op 11 maart 2019 hebben de regio-medioren Dongen-s’Gravenmoer, Gilze-Hulten en Rijen-Molenschot een uitstapje gemaakt naar Trainingscentrum Vrakking in Molenschot.

13 februari 2019

Het is half twee, en Frans Seelen staat klaar om Oud Rijen te laten herleven. Maar nog even geduld, we beginnen met iedereen hartelijk welkom te heten, in het bijzonder Frans, en ….koffie.

18 december 2018

Na de gebruikelijke vergadering was het tijd om onze jubilaris van deze avond, Betty van Amelsfoort in het zonnetje te zetten. Haar dochter Mireille vergezelde haar.

10 december 2018

..

29 november 2018

Presentatie en verkoop van producten, gemaakt tijdens welfare ochtenden.

23 november 2018

Om beurten organiseren zonnebloemafdelingen, Dongen en Rijen jaarlijks een ontspanningsmiddag voor hun gasten en medewerkers. Dit jaar was Dongen aan de beurt.

22 november 2018

De zetjesactie, een geweldig mooi initiatief van ALBERT HEIJN RIJEN , met een prachtig resultaat.

22 november 2018

Met dank aan de RaBo Tilburg e.o.

22 oktober 2018

Op 22 oktober hebben een aantal medioren een bezoek gebracht aan de tomaten- en paprikakwekerij Natuurlijk Henriëtte aan de Kleindongeseweg in Dongen.

12 oktober 2018

Zonnebloem Medioren Rijen-Molenschot genieten van sprookjes

5 juni 2018

Regio-medioren van Zonnebloemafd. Gilze-Dongen-Rijen gaan naar "De Evenaar". Dat klinkt erg ver weg. Maar Etten- Leur is dichtbij. En daar vind je het exotisch tuincentrum genaamd “De Evenaar”.

12 april 2018

Medioren trekken erop uit.

18 december 2017

18 en 21 december bij Bella-Vita

12 december 2017

Tijdens de laatste vergadering van het jaar van de zonnebloemafd Rijen – Molenschot op dinsdagavond 12 december werden 5 medewerkers bedankt voor de jaren, dat zij zich ingezet hebben en nog inzetten.

10 november 2017

RABObank Tilburg e.o. trakteert de Zonnebloemafdelingen Dongen-‘s-Gravenmoer en Rijen-Molenschot op een gezellige middag.

31 oktober 2017

Rabobank Tilburg e.o.

26 oktober 2017

Bestond Etten-Leur vroeger uit twee aparte dorpen: Etten en Leur

15 oktober 2017

Zonnebloem Regio Medioren Vakantie 2017

20 september 2017

De volledige naam is ’MUSEUM ZUSTERS VAN LIEFDE van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid.’

7 september 2017

De Mediorengroep van de Zonnebloem afdeling Rijen-Molenschot gaat een middag eropuit. Met scootmobiel, fiets en rolstoel op naar een van de mooiste kernen van onze gemeente.

16 mei 2017

Op 16 mei werden de zonnebloemvrijwilligers uit Rijen en Molenschot getrakteerd op een gezellig dagje uit.

15 maart 2017

Een paar dagen het lente gevoel: veel zon, aangename temperaturen, krokusjes en narcissen in parken en tuinen en op je balkon en er dan lekker even tussenuit om die lente a.h.w. op te snuiven in het

7 februari 2017

Speech bij afscheid van Bep Ghijsens als bestuurslid.

20 december 2016

Dit jaar kon de Zonnebloem haar Medioren gasten blij maken met een kerstdiner.

14 december 2016

In de laatste Medewerkersvergadering van het jaar hebben wij onze vrijwilligers in het zonnetje gezet.

16 november 2016

Terwijl Sinterklaas nog maar net zijn voeten aan wal heeft gezet in Maassluis en de Pieten druk bezig zijn met pakjes inpakken, is er in de meeste tuincentra niets van het Sinterklaasfeest te merken,

8 september 2016

Wat een prachtige nazomer! En wat is het dan heerlijk om er op uit te gaan te voet of met de fiets en te genieten het vele moois dat de natuur ons te bieden heeft.

1 juni 2016

Medioren van afd. Rijen-Molenschot wandelen in Oisterwijk

25 april 2016

Samen met de medioren van de regio op bezoek bij hortensiakwekerij te Strijbeek

19 februari 2016

Arie en Coby Tabeling, woonachtig in Dongen, hebben een muzikale bingo bedacht.

14 januari 2016

Het orkest, Mondiala, bestaat uit 5 personen en doet zijn naam eer aan door muziek te spelen uit alle delen van de wereld van Zuid Amerika tot aan de Balkan.

20 december 2015

Afgelopen maanden kregen we van de Jumbo een aanbieding om voor onze Zonnebloemgasten een kerstdiner klaar te maken. Ieder jaar kan dat voor ongeveer 20 gasten.

20 december 2015

Courgettepasta met zalm- of kiproomsaus en luchtige mascarpone pudding met kersen en lange vingers!

13 december 2015

Waarin kan een kleine gemeenschap groot zijn?

26 november 2015

Vele mensen zijn op donderdag 26 november op onze Welfare verkoop geweest in het restaurant van Vita en hebben door hun aankopen ons werk gesteund.

25 november 2015

Het is woensdagmiddag 25 november. Een echte herfstdag. De buitentemperatuur is amper 4 graden en de regen komt regelmatig met bakken uit de hemel. 74 mensen, gasten en medewerkers van de bovengenoem

11 november 2015

Half april ging de verkoop van de Zonnebloemloten van start. In totaal werden ongeveer 1,1 miljoen loten verkocht

30 oktober 2015

De Boodschap in Rijen, vrijdagmiddag 30 oktober 13.15 u. Een drukte van auto’s en taxibusjes die mensen uit Dongen, Rijen en Molenschot afzetten.

9 oktober 2015

Als je een filmvoorstelling voor oudere mensen organiseert, dan heb je bijna altijd een probleem.

7 september 2015

Meer dan 100.000 bezoekers waren zondag 6 september in Zundert getuige van een prachtige stoet van met bloemen beklede praalwagens.

25 juni 2015

Het was me het dagje wel!

24 juni 2015

Op woensdag 24 juni kwam de bus voorrijden bij gemeenschapshuis ‘de Boodschap’, voor de Zonnebloemetjes van Rijen en Molenschot.

18 juni 2015

Deze keer vertrok het gezelschap om 14.30 uur met een touringcar en een rolerisuit-bus richting Berlicum.

20 mei 2015

Waar kun je in het kader van de Mariamaand beter naar toe gaan om je devotie voor Maria te tonen dan naar de Paters in Meersel Dreef?

19 mei 2015

ZONNEBLOEM RIJEN – MOLENSCHOT TE GAST BIJ HET LUCHTMACHT GOODWILLFONDS OP VLIEGBASIS GILZE-RIJEN OP 19 MEI!

12 mei 2015

Dinsdag 12 mei stond er weer een leuke middag voor de Medioren op het programma.

13 april 2015

Wat was het gezellig, bij de Rooi Pannen!

26 maart 2015

Buiten is het amper 7 graden. Er staat een koude wind en het is regenachtig.

26 februari 2015

Brandweer Tilburg bezorgt de Zonnebloemafdeling Rijen-Molenschot een leerzame middag! Brandveiligheid in en om het huis. We staan er misschien niet zo vaak bij stil.

10 februari 2015

De Algemene Medewerkers jaarvergadering van 10 februari 2015, stond deze keer in het teken van afscheid nemen en een stapje terug doen.

22 januari 2015

Troubadour, Jo Hoogendoorn is een rasechte Brabantse zanger, afkomstig uit Goirle.

21 december 2014

Dinsdagmiddag was het dan zover: het eerste medioren-uitje van de Zonnebloem Rijen-Molenschot.

21 december 2014

Vrijdag 21 november is het eigenlijk nog geen winterweer, want met een heerlijk zonnetje erbij gaan wij naar de kerstmarkt in Halsteren, dit terwijl Sinterklaas nog moet langskomen.

21 december 2014

Na tientallen jaren gastvrij ontvangen te zijn geweest bij Ericsson in Rijen, stonden dit jaar voor de Zonnebloem de deuren wagenwijd open bij de Molenwiek in Molenschot.

9 december 2014

​De vereniging De Gouden Mix is voor de bovengenoemde zonnebloemafdelingen geen onbekende.

Marie-José Wagemakers

0161-226157
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk