tuincentrum-bosrand-10-mrtjpeg

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Dat geldt uiteraard ook voor onze afdeling. Met een gezellige groep vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar.

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. De vrijwilligers van onze afdeling komen graag langs voor een kop koffie of om samen met jou op pad te gaan. Daarnaast organiseren we ook verschillende activiteiten.

Deelnemers zijn bij ons gast

Om gast te worden moet je een lichamelijke beperking hebben. Meld je je aan, dan komt een van onze bestuursleden op bezoek om uit te leggen hoe alles werkt. Passen we bij elkaar dan word je gast bij ons. 

Voor onze activiteiten word je als gast steeds uitgenodigd. Helaas kunnen we maar zelden echt met iedereen op pad. Bovendien zijn sommige activiteiten nu eenmaal beter te doen met een kleine(re) groep. Onze werkgroep activiteiten kent uw mogelijkheden of wensen. Zij houden daar zo veel mogelijk rekening mee. Er wordt goed bijgehouden wie waar mee naartoe gaat of is geweest. Zo kom je regelmatig aan de beurt. 

Vrijwilligers

Ons werk kan niet zonder vrijwilligers. Lokaal zetten rond de 30 mannnen en vrouwen zich in om het Zonnebloemwerk mogelijk te maken. Het fijne is dat de activiteiten door het jaar heen zijn. Voor de activiteiten geldt geen vaste dag. De ene keer zul je mee kunnen, de andere keer past het niet in je agenda. We zijn met voldoende vrijwilligers om de taken te verdelen.

Als bezoeker maak je de afspraken zelf met jouw gast  Dus ook dan is je eigen agenda leidend! 

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je je aanmelden als deelnemer of als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op.

Conny Reijngoudt

0621708486
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken