Stampot en pubquiz

buffetjpeg

Stamppot eten: je doet het niet zo vaak als je alleen of met zijn tweeën woont. Een middag met de Zonnebloem beginnen met lekkere oer- Hollandse eenpansgerechten, dat wordt dan ook enorm gewaardeerd.

Stamppot eten: je doet het niet zo vaak als je alleen of met zijn tweeën woont. Een middag met de Zonnebloem beginnen met lekkere oer- Hollandse eenpansgerechten, dat wordt dan ook enorm gewaardeerd. Keus uit twee smaken: boerenkool of hutspot. Uiteraard met worst en draadjesvlees. Kon je niet kiezen: dan gewoon van allebei een beetje. De stamppot werd gemaakt door slagerij La Lau uit Koudekerk. IJsje toe en dan de hersenen kraken.

Pubquiz

In teams van 6 gasten en een vrijwilliger werden ruim dertig vragen beantwoord. Quizmaster was voorzitter Conny Reijngoudt. Sommige vragen waren inkoppertjes, anderen waren van de categorie ‘o ja’ en anderen weer zeer verrassend. Zo bleek de vraag ‘Waar komt Sinterklaas dit jaar aan’ te leiden tot een onverwachtse gast: een van de hulpsinterklazen. Hilariteit alom want de goede man was nog niet helemaal klaar voor zijn rol: zijn snor wilde niet blijven zitten. Gelukkig had hij nog een paar dagen. De gasten waren er van overtuigd dat hij een bovenste beste hulpsint zou worden. Wat nieuwe snorlijm en je hebt er een pracht sint aan.

Conny Reijngoudt

0621708486
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken