Sponsor bijdrage Lions Rijnwoude

Op 19 december werd door de president van de Lions Rijnwoude, de heer Herman van Rijn, een check van € 9.000,00 overhandigd aan de voorzitters van de Zonnebloem Rijnwoude.

Tijdens de vergadering van de Lionsclub Rijnwoude op 19 december werd door de president, de heer Herman van Rijn, een check overhandigd aan de voorzitters, mevrouw Conny Reijngoudt en de heer Peter Versteeg en secretaris mevrouw Henny Tooten, van de Zonnebloem afdelingen Rijnwoude Noord en Zuid. Een fantastische opbrengst van maar liefst € 9.000.

De samenwerking tussen de Lionsclub Rijnwoude en de Zonnebloem Rijnwoude Noord en Zuid is een inspirerend voorbeeld van hoe lokale organisaties door samen te werken een verschil kunnen maken in het leven van mensen. Door hun inspanningen dragen ze bij aan het opbouwen van een sterke, ondersteunende gemeenschap waarin niemand wordt vergeten. Door hun krachten te bundelen, zijn de Lionsclub Rijnwoude en de Zonnebloem Rijnwoude Noord en Zuid in staat om een breder scala aan evenementen aan te bieden, waardoor ze meer mensen kunnen bereiken en ondersteunen.

De Omloop van het Groene Hart

De Rijnwoudse Lions streven in hun acties voor de samenleving naar een zekere continuïteit. Op de 2depinksterdag organiseren zij “De Omloop van het Groene Hart”: een fiets- en wandeltocht door (uiteraard) het Groene Hart en de opbrengst gaat AL JAREN LANG naar de Zonnebloem Rijnwoude Noord en Zuid. Vrijwilligers van de Zonnebloem Rijnwoude Noord en Zuid controleren voor de Omloop van het Groene Hart de routes; klopt wat op papier staat met de werkelijkheid. Ook bemensen zij tijdens de Omloop van het Groene Hart samen met Lionsleden controleposten. De Omloop van het Groene Hart wordt daarmee niet alleen een sportief festijn, maar ook een viering van saamhorigheid en verbondenheid in het voormalige Rijnwoude.

Conny Reijngoudt

0621708486
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken