Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Huiskamerbrunches in Hazerswoude-Dorp

Zonnebloem afdeling

Ook dit jaar waren er kerstbrunches bij twee vrijwilligsters aan huis.

Op 18 december 2017 stelden twee vrijwilligsters hun huiskamer open voor een kerstbrunch voor Zonnebloemgasten. Op beide adressen samen schoven 15 Zonnebloemgasten - 13 dames en twee heren -  aan de feestelijk gedekte tafels. Een van de dames vertelde meteen al hoe leuk zij het vond om met een klein gezelschap een activiteit te doen. Zoveel meer mogelijkheid om contacten te leggen en gesprekken te voeren. En toen moest het eerste drankje nog worden ingeschonken! Vanaf het begin was de stemming geanimeerd. Op geen enkel moment vielen de gesprekken stil.
Allerlei onderwerpen passeerden de revue; van gezamenlijke bekenden ging het naar hobby's en van de kinderen naar vakanties van vroeger. Ondertussen liet men zich het eten goed smaken. Gevulde tomatensoep, een stukje kip of kabeljauw met aardappelpuree en groenten en ook de stoofpeertjes verdwenen als sneeuw voor de zon. Ook het toetje viel in de smaak.
Het is dat men zich niet tevoren kan inschrijven voor een activiteit, anders hadden de kerstbrunches van 2018 nu al vol gezeten. Voor herhaling vatbaar dus!

Twee dagen eerder werden de maaltijdpaketten plechtig overhandigd. Hoe dat verliep ziet u hier.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals