Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstpakketten voor Kerstbrunches

Zonnebloem afdelingsnieuws

Mede dankzij de sponsoring van Albert Heijn Beugelsdijk kon Zonnebloem Rijnwoude-Zuid ook dit jaar Kerstbrunches organiseren.

Vorig jaar waren er twee gezellige Zonnebloemkerstbrunches in Hazerswoude-Dorp. Door het wegvallen van de sponsor van vorig jaar dreigde even dat dit er voor dit jaar niet inzat. Na overleg met Onno Beugelsdijk van onze “eigen” Albert Heijn, bleek deze bereid een mooi deel te sponsoren van de daar gekochte maaltijdpakketten voor tien personen. Een hele hoop ingrediënten om een heerlijke kerstbrunch te maken zaten er in.
Op zaterdag 16 december overhandigde Onno de pakketten aan de Zonnebloemvoorzitter Mieke Kortekaas en aan enkele vrijwilligsters die de brunch verzorgden.
Op 18 december beleefden 15 Zonnebloemgasten op twee adressen een Kerstbrunch, klaargemaakt en geserveerd door vier vrijwilligsters. Mooi gedekte tafels, kaarsjes en lekker eten, maar vooral de onderlinge gesprekken, zorgden voor een echte kerstsfeer.

Benieuwd hoe het was? Kijk dan onder "Ervaringen" of klik hier.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals