Kerstpakketten voor Kerstbrunches

Zonnebloem afdelingsnieuws

Mede dankzij de sponsoring van Albert Heijn Beugelsdijk kon Zonnebloem Rijnwoude-Zuid ook dit jaar Kerstbrunches organiseren.

Vorig jaar waren er twee gezellige Zonnebloemkerstbrunches in Hazerswoude-Dorp. Door het wegvallen van de sponsor van vorig jaar dreigde even dat dit er voor dit jaar niet inzat. Na overleg met Onno Beugelsdijk van onze “eigen” Albert Heijn, bleek deze bereid een mooi deel te sponsoren van de daar gekochte maaltijdpakketten voor tien personen. Een hele hoop ingrediënten om een heerlijke kerstbrunch te maken zaten er in.
Op zaterdag 16 december overhandigde Onno de pakketten aan de Zonnebloemvoorzitter Mieke Kortekaas en aan enkele vrijwilligsters die de brunch verzorgden.
Op 18 december beleefden 15 Zonnebloemgasten op twee adressen een Kerstbrunch, klaargemaakt en geserveerd door vier vrijwilligsters. Mooi gedekte tafels, kaarsjes en lekker eten, maar vooral de onderlinge gesprekken, zorgden voor een echte kerstsfeer.

Benieuwd hoe het was? Kijk dan onder "Ervaringen" of klik hier.

 

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken