Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een actieve Nieuwjaarsbijeenkomst.

Zonnebloem afdeling

Zonnebloem Rijnwoude-Zuid vierde op vrijdag 12 januari met een drukke nieuwjaarsreceptie de komst van het nieuwe jaar.

Een actieve Nieuwjaarsbijeenkomst.

 

Zonnebloem Rijnwoude-Zuid vierde op vrijdag 12 januari met een drukke nieuwjaarsreceptie de komst van het nieuwe jaar.

 

Met ruim 80 gasten en een aantal vrijwilligers was het in de Hoeksteen in Benthuizen een drukte van belang tijdens de Nieuwjaarsviering van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp). Nu eens geen liedjesprogramma, maar een spel, waarbij iedereen zijn grijze cellen moest laten werken. En waarbij het er ook op aankwam om oplettend te zijn. Wat dat was? Bingo, natuurlijk! Leen Kransse leidde de vier Bingorondes met verve. Hij werd bijgestaan door een stralende assistente, Mariska Kerkvliet. Er werd deze middag heel wat gelachen.

Bijzonder bij deze activiteit was dat alle aanwezigen op een lijstje konden aangeven wat zij leuk zouden vinden om eens te doen. Dat zou kunnen zijn met een grote groep Zonnebloemgasten, maar ook kleinschalig, met twee of drie personen. Net als vier jaar geleden bij een grote enquête scoorde ook nu het gezamenlijk eten of drinken heel hoog. Bij de Egelantier, Klein Giethoorn of Gewoon Bij Winny, meer dan 30 mensen zouden dat wel eens willen doen. En ook voor het naar toneel gaan was er veel belangstelling. Maar met kop en schouders stak het strand er bovenuit. Gezellig koffiedrinken, of een ritje met de Strandrups. Het Zonnebloembestuur gaat met de suggesties aan de slag. De grote activiteiten voor 2018 liggen vast, maar een aantal kleinschalige activiteiten zal zeker worden uitgevoerd. We zullen er op deze site regelmatig op terugkomen.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals