Een actieve Nieuwjaarsbijeenkomst.

Zonnebloem afdeling

Zonnebloem Rijnwoude-Zuid vierde op vrijdag 12 januari met een drukke nieuwjaarsreceptie de komst van het nieuwe jaar.

Een actieve Nieuwjaarsbijeenkomst.

 

Zonnebloem Rijnwoude-Zuid vierde op vrijdag 12 januari met een drukke nieuwjaarsreceptie de komst van het nieuwe jaar.

 

Met ruim 80 gasten en een aantal vrijwilligers was het in de Hoeksteen in Benthuizen een drukte van belang tijdens de Nieuwjaarsviering van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Benthuizen en Hazerswoude-Dorp). Nu eens geen liedjesprogramma, maar een spel, waarbij iedereen zijn grijze cellen moest laten werken. En waarbij het er ook op aankwam om oplettend te zijn. Wat dat was? Bingo, natuurlijk! Leen Kransse leidde de vier Bingorondes met verve. Hij werd bijgestaan door een stralende assistente, Mariska Kerkvliet. Er werd deze middag heel wat gelachen.

Bijzonder bij deze activiteit was dat alle aanwezigen op een lijstje konden aangeven wat zij leuk zouden vinden om eens te doen. Dat zou kunnen zijn met een grote groep Zonnebloemgasten, maar ook kleinschalig, met twee of drie personen. Net als vier jaar geleden bij een grote enquête scoorde ook nu het gezamenlijk eten of drinken heel hoog. Bij de Egelantier, Klein Giethoorn of Gewoon Bij Winny, meer dan 30 mensen zouden dat wel eens willen doen. En ook voor het naar toneel gaan was er veel belangstelling. Maar met kop en schouders stak het strand er bovenuit. Gezellig koffiedrinken, of een ritje met de Strandrups. Het Zonnebloembestuur gaat met de suggesties aan de slag. De grote activiteiten voor 2018 liggen vast, maar een aantal kleinschalige activiteiten zal zeker worden uitgevoerd. We zullen er op deze site regelmatig op terugkomen.

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken