Onze sponsors door de jaren heen

Hieronder leest u hoe u sponsor kunt worden. Wilt u weten wie ons werk een goed hart toedragen, dat staat verderop in dit bericht.

Wordt ook Sponsor ...

Veel bedrijven besteden aandacht aan maatschappelijk ondernemen. Ook de Zonnebloem afdeling Rijnwoude-Zuid is dankbaar voor een helpende hand van bedrijven. Binnen haar mogelijkheden stelt zij daar een prestatie tegenover.

Wat kunt u doen
Er zijn verschillende manieren om met onze Zonnebloemafdeling samen te werken. U kunt bijvoorbeeld met geld of in natura een activiteit ondersteunen. Maar u kunt ook uw medewerkers inzetten als “vrijwilliger voor een dag”, al dan niet in combinatie met het financieren van de activiteit. De Zonnebloem neemt de organisatie voor haar rekening.

Wat kunnen wij doen
Sponsoring houdt voor ons wederkerigheid in. Wij doen graag iets terug. Zo zullen we u op onze site vermelden als sponsor. Evenals op de uitnodiging voor de activiteit en in persuitingen. Tijdens de activiteit kunnen we uw promotiemateriaal verspreiden. Maar hebt u andere ideeën: overleg met ons.

Meer informatie
Neemt u gerust contact op met onze penningmeester Gerard de Graan, (0172)589378 of e-mail zonnebloem@degraan.com

Als u benieuwd bent wie u als sponsor al voor gingen, lees hieronder ===================================================================
SPONSORS 2018

ALBERT HEIJN BEUGELSDIJK had toegezegd het maaltijdpakket  voor de kerstbrunch te subsidieren. Door een administratieve miscommunicatie werd de sponsoring wat later. Toen was het echter een (boekhoudkundig) nieuw jaar. Het sponsorbedrag van ongeveer 1/3 van de rekening is daarom ingezet om een deel van de kosten van het optreden van De Troubadours op 13-02-2018 te dekken.
Voor een verslag van de kerstbrunch of nadere informatie over De Troubadours: zie www.zonnebloem.nl/rijnwoudezuid
Onno, bedankt.

PLUS VERHEUL uit Benthuizen sponserde de inkopen voor de Nieuwjaarsbijeenkomst met een korting van 10%. Dat waarderen wij.
Voor een verslag van de Nieuwjaarsbijeenkomst: zie www.zonnebloem.nl/rijnwoudezuid
Plus Verheul, bedankt!

ANI BLOEMEN EN PLANTEN In Benthuizen sponsort een deel van de bloemen die op 12 januari 2018 de Nieuwjaarsbijeenkomst in de Hoeksteen opfleurden. Wat stond dat gezellig!
Ani, reuze bedankt.

====================================================================

SPONSORS 2017

Bakker van Noort sponsort kerstbroden voor Zonnebloemgasten

Het was niet de eerste keer dat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid haar gasten als kerstattentie een stol van bakker Van Noort schonk. De ervaringen in voorgaande jaren waren zo positief dat ook dit jaar de keus hiervoor werd gemaakt. Positief in tweeërlei opzicht: de stollen waren heel erg lekker en de bakker paste de prijs naar beneden aanaan om binnen het budget van de Zonnebloem te kunnen blijven.
Bakker Van Noort, we hebben gesmuld. Bedankt dat u het mogelijk maakte

- - - - - - - - - -

Bloemen voor Ziekendag 9 september 2017

Boodschappen doen en een zonnebloem krijgen, maar niet voor jezelf. Bezoekers van Albert Heijn Beugelsdijk in Hazerswoude-Dorp en winkelcentrum De Korf ontvingen zaterdagochtend 9 september een zonnebloem, met het verzoek deze te brengen naar een langdurig zieke of gehandicapte  uit hun familie- of kennissenkring. Op deze wijze verrast Zonnebloem Rijnwoude-Zuid een zieke of gehandicapte en brengt tevens het Zonnebloemwerk onder de aandacht.

Ani Bloemen en Planten in Benthuizen sponsorde de Zonnebloem door een reductie op de prijs te geven. Ani, heel erg fjn! Bedankt!

Alber Heijn Beugelsdijk was zeer genereus. Hij schonk de Zonnebloemen. Onno, geweldig fijn! Bedankt!.

- - - - - - - - - -

Rabobank Groene Hart Noord

De jaarlijkse Rabobanksponsorfietstocht van de Rabobank Groene Hart Noord heeft ongeveer 10 euro opgebracht. Dank aan de Rabobank, die dit mogelijk maakte.

- - - - - - - - - -

Lionsvakantie naar Luycksgetel, 17 tot 22 april 2017.

Al heel veel jaren kunnen in het Groene Hart gasten van de Zonnebloem met een kleine beurs een weekje op vakantie dankzij de inspanningen van een aantal Lionsclubs, verenigd in de Stichting Omloop van het Groene Hart. Leden van de Lionsclubs zetten wandel- en fietstochten uit en bemensen de controleposten. De opbrengst is bestemd om tegen een gereduceerd tarief een leuke vakantieweek te organiseren. Ook de Lionsclub Rijnwoude spant zich hiervoor in. In 2017 genoten vier gasten van de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid, samen met gasten van andere afdelingen, van een heerlijk weekje in Luycksgestel.

Lionsclub Rijnwoude, de gasten hebben genoten. Dank dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt.

============================================================

SPONSORS 2016

PLUS VERHEUL sponsort de kerstattentie 2016 voor Zonnebloemgasten.

Het is een goede gewoonte bij Zonnebloem Rijnwoude-Zuid om de gasten jaarlijks een kleine kerstattentie te geven. Dit jaar is de keus gevallen op een doos bonbons. Plus Verheul uit Benthuizen heeft daaraan zijn medewerking verleend door de dozen tegen een gereduceerd bedrag aan te bieden. En wat waren ze lekker! De complimenten kwamen van alle kanten bij de vrijwilligers binnen.
PLUS VERHEUL, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage.

- - - - - - - - - -

JUMBO sponsort de kerstbrunch 2016 van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

Enthousiaste verhalen van andere Zonnebloemafdelingen over de door Jumbo gesponsorde kerstdiners in voorgaande jaren, deden de vrijwilligers van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid besluiten dit jaar ook in te tekenen op de dinerpakketten van Jumbo.
Twee complete pakketten met alles voor een driegangendiner voor twee keer 10 personen zijn door Jumbo aan onze afdeling beschikbaar gesteld.
Vrijwilligers hebben de maaltijden klaargemaakt en grepen nergens op mis. Tot aan kaneelstokjes aan toe, maar ook melk olijfolie enz. zaten in het pakket. De gasten hebben gesmuld van een heerlijke tomatensoep, kabeljauw, kip of vegetarisch gerecht naar keuze en een lekkere pudding na. Een ook de koffie zat in het pakket.

Wat was het lekker en gezellig!
Jumbo, (vestiging Hazerswoude Rijndijk) ontzettend bedankt.

- - - - - - - - - -

“Ani Bloemen en Planten Benthuizen” en “Albert Heijn Hazerswoude-dorp” sponsoren Ziekendag 2016

De Nationale Ziekendag 2017 werd in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp op 10 september 2016 gevierd met het uitreiken van een zonnebloem aan bezoekers van winkelcentrum De Korf in Benthuizen en Albert Heijn in Hazerswoude-Dorp.

Het was de bedoeling dat degenen die een zonnebloem kregen deze gingen bezorgen bij een langdurig ziek of fysiek beperkt familielid of bekende. Een leuke kennismaking met het werk van de Zonnebloem !

De zonnebloemen zijn gesponsord door Ani Bloemen en Planten Benthuizen, uit het winkelcentrum en door Onno Beugelsdijk van Albert Heijn Hazerswoude-Dorp. Een zonnig gebaar, waarmee die dag veel mensen in onze kernen zijn verblijd.

Ani Bloemen en Planten en Onno Beugelsdijk, heel hartelijk bedankt voor jullie steun.

- - - - - - - - - -

Een geweldige vakantie voor Zonnebloemgasten, ondersteund door Stichting Omloop van het Groene Hart en de Lionsclubs.

Van 11 tot en met 16 april 2016 hebben 4 Zonnebloemgasten uit Benthuizen en Hazerswoude-Dorp samen met andere Zonnebloemdeelnemers uit het Groene Hart een geweldige vakantie gehad in Lemele. Daarover kunt u elders bij Ervaringen meer lezen. De vakantie is mogelijk gemaakt door de Stichting Omloop van het Groene Hart, die jaarlijks op tweede Pinksterdag fiets- en wandeltochten organiseert. De stichting wordt gevormd door een drietal Lionsclubs uit het Groene Hart: Lionsclub Bodegraven, Lionsclub Rijnwoude en Lionsclub Het Stigt.
 

Stichting Omloop van het Groene Hart en Lionsclubs, hartelijk bedankt.

====================================================================

SPONSORS 2015

Bakker van Noort bakt ze weer bruin.

Familie van Noort, wederom onze welgemeende dank voor al het werk aan de vele heerlijke Kerststollen. We hebben al onze gasten en vrijwilligers eind 2015 kunnen verblijden met een stol uit jullie bakkerij.

Bedrijven uit Hazerswoude en Benthuizen sponsorden het Rad van Fortuin

Bijna alle winkeliers en enkele andere bedrijven uit Hazerswoude-Dorp en Benthuizen sponsorden het Rad van Fortuin op de braderie. Ook de winkels in De Korf in Benthuizen droegen hun steentje bij. Er waren prachtige cadeaus: van waardebonnen tot een heggeschaar en van een halsketting van amethyst tot een ladyshave.

Sponsors, geweldig bedankt.

Hieronder kunt zien - in alphabetische volgorde per kern - welke bedrijven prijzen beschikbaar stelden,
Benthuizen:  Ani Bloemen en Planten, Cafétaria Benthuis Café, Hijdra, Plus Verheul.
Hazerswoude-Dorp: Albert Heijn, Ambachtelijke Slagerij de Vries, Autobedrijf Bos, Bakker Ammerlaan, Bloemenatelier Florale, Café de Dikke Mug, Café de Egelantier, Caroline Devilee Sieraden, China Dragon, Dorpshuis De Juffrouw, Fotografie Lavinia, Goudsmederij Carin Voskamp, Graanhandel firma W. Zintel, Huisman Wonen & Slapen, I Design sieraden, Jeu de Boer, Kaasboerderij Sol, Kapsalon De Hoofdzaak, Klein Giethoorn, Klus & Kadowinkel Van der Lede, Kooter Tuin-, Potgrond & Transport, Maat kappers, Michel kapsalon, M. v/d/Velde b.v., auto-, loon- en verhuurbedrijf, Schildersbedrijf Bogerman, Schoonheidssalon Puur bij Mirjam, Slijterij Daatje, Theetuin 't Woutje, Theo's Eethuis, Theo van Zanten tweewielers, The Readshop, Trendie Wendie, Tuin Optiek, Van der Hoek BV technische groothandel, Van der Linde Mode en Interieur, Van Elsijk Auto's, Wiha Design.

De heer en mevrouw Klerks namen een deel van ons lustrumfeest op zich.

Op woensdag 12 augustus 2015 heeft onze afdeling haar derde lustrum gevierd. Ruim 80 gasten en vrijwilligers uit Hazerswoude-Dorp en Benthuizen waren aanwezig bij de familie Klerks, die haar door mevrouw Klerks prachtig versierde ruimte gratis ter beschikking stelde. Maar daar bleef het niet bij. Ook de consumpties werden door dit gastvrije echtpaar aangeboden. Zij hebben zich erg ingespannen om het feest onvergetelijk te maken. Dat zij daarin zijn geslaagd bleek uit de enthousiaste reacties van onze gasten. Mijnheer en mevrouw Klerks, van harte bedankt voor uw genereuze gebaar.

De Egelantier sponsorde een deel van ons lustrumfeest

Voor het feest ter gelegenheid van ons derde lustrum, heeft Café de Egelantier uit Hazerswoude-dorp een feestelijk lunchbuffet geleverd. Het zag er niet alleen mooi uit, het smaakte ook heerlijk. Clemens Timmermans sponsorde het feest door servies en bestek gratis ter beschikking te stellen. Zelfs afwassen was niet nodig. Clemens, hartelijk bedankt voor jouw bijdrage aan het feest.

Bakker Ammerlaan leverde een financiële bijdrage aan ons lustrumfeest

Een gebakje met logo kon natuurlijk niet ontbreken bij het lustrumfeest van onze afdeling. Bakker Ammerlaan leverde dit en zorgde ervoor dat ook een aantal gasten met dieet iets lekkers konden eten. Bakker Ammerlaan sponsorde het feest met een korting op de bestelling. Bakker Ammerlaan, bedankt.

Rabobank Groene Hart Noord

De jaarlijkse Rabobanksponsorfietstocht van de Rabobank Groene Hart Noord heeft 51 euro opgebracht. Dank aan de Rabobank, die dit mogelijk maakte.

Dank aan de Lions Rijnwoude

Lions Rijnwoude ondersteunden in 2015 een vakantieweek naar Elsloo in Friesland.
Van 20 tot en met 26 april 2015 zijn zes gasten van onze Zonnebloemafdeling meegeweest met de Lionsvakantieweek naar Elsloo in Friesland.
Onze gasten hebben genoten en zijn teruggekomen met enthousiaste verhalen.

Deze vakantieweek was mede mogelijk door een financiële bijdrage van de Lions Rijnwoude. Door de organisatie van diverse activiteiten, zoals de Omloop van het Groene Hart en acties op de jaarmarkt, brengen de Lions deze gelden bijeen.

Lions Rijnwoude, hartelijk dank dat u voor een aantal van onze gasten een onvergetelijke vakantie mogelijk maakte.

Statiegeldactie C1000 (nu Albert Heijn)

Vele bewoners van Hazerswoude-dorp hebben 6 weken lang hun statiegeld geschonken aan onze afdeling. Dat gebeurde in de vestiging van C1000. Ondernemer Onno Beugelsdijk heeft het geschonken bedrag naar boven afgerond.
Iedereen hartelijk dank.

Nieuwjaarsfeest met een bijdrage van Plus Verheul

Ook dit jaar weer heeft Plus Verheul met een mooie bijdrage in natura ons Nieuwjaarsfeest gesponsord. Wij zijn heel blij met deze ondernemer, die zoveel voor ons en andere maatschappelijke organisaties doet. Mijnheer Verheul, heel erg hartelijk bedankt.

======================================================

Onze sponsors 2014

Bakkerij van Noort sponsort ongeveer 200 Kerststollen.

http://www.micohazerswoude.nl/bakkerij-van-noort/

Op 17 december 2014 brengen we bij alle 169 gasten een Kerststol van bakker van Noort. De bakker heeft zich een slag in de rondte gewerkt om al die stollen op tijd af te leveren bij onze voorzitster thuis. (Een kuub of twee).
Bakker van Noort, hartelijk dank voor al het werk en voor het feit dat u iets aan de prijs heeft willen sleutelen.

Plus Verheul sponsort Sinterklaasmiddag in natura

Op 26 november 2014 was Plus Verheul te Benthuizen zo vriendelijk om die hapjes en drankjes die we voor onze gasten niet hebben gebruikt c.q. aangesproken te verrekenen.

Een mooi sponsorbedrag van de Rabobank Sponsorfietstocht
Op zondag 22 september vond de jaarlijkse sponsorfietstocht van de Rabobank weer plaats. Velen fietsten voor de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid. Samen brachten zij een bedrag van 96 euro bij elkaar.
Fietsers en Rabobank, hartelijk bedankt

Nationale ziekendag 2014 mede mogelijk gemaakt door Plus in Benthuizen en C1000 in Hazerswoude-Dorp.

Zoals altijd reikt de Zonnebloem ook in 2014 ter gelegenheid van Nationale Ziekendag aan bezoekers van de winkelcentra in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp een bloem uit met daarbij een kaart met bemoedigende woorden. De mensen die deze bloem krijgen, brengen die naar iemand die vanwege ziekte of handicap naar hun mening wat extra aandacht wel kan gebruiken.
In Benthuizen vond de Nationale Ziekendag plaats op 6 september 2014. De bloemen werden voor een fors deel gesponsord door de Plus. Een gebaar dat de Zonnebloem zeer waardeert. In Hazerswoude-Dorp werd de Ziekendag gehouden op 13 september. We mochten in de C1000 staan, die de planten geheel sponsorde.
Plus Verheul en C1000 Onno Beugelsdijk, namens zieken en gehandicapten in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp, heel hartelijk dank.

Stoffenhuis Anja uit Gouda levert een bijdrage aan een mooi zonnebloemkleed

Tijdens de jaarmarkt in Hazerswoude lag op de tafel van de Zonnebloemkraam een prachtig kleed met - natuurlijk - zonnebloemen. Na internet te hebben afgespeurd werden de nodige meters stof gekocht bij Stoffenhuis Anja in de Zeugstraat in Gouda. Toen de eigenaar daarvan hoorde dat het voor de Zonnebloem was, bood hij spontaan een forse korting aan. De Zonnebloemkraam waardeert dit gebaar zeer.
Stoffenhuis Anja in Gouda, geweldig bedankt.

Kees Klerks en zijn vrouw sponseren de picknick op 5 augustus 2014

Ieder jaar in juli of augustus organiseert de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid een activiteit om de lange vakantieperiode voor haar gasten te breken. Dit jaar was er op 5 augustus een picknick, die werd gehouden bij de familie Klerks in Hazerswoude-Dorp. De Zonnebloem mocht gebruik maken van een leuke ruimte bij de woning van het echtpaar en de kosten van de drankjes namen zij voor hun rekening. Een geweldig gebaar, waar de Zonnebloem heel blij mee is.
Elders op de site staan een kort verslag van de activiteit en foto´s.
Mijnheer en mevrouw Klerks, heel erg bedankt!

Lions Groene Hart maakt ook in 2014 vakantie voor Zonnebloemgasten mogelijk

Al voor de dertigste keer konden Zonnebloemgasten met een beperkte beurs, afkomstig uit Het Groene Hart, deelnemen aan een vakantie die grotendeels werd gefinancierd door de Lions Groene Hart. Van 31 maart tot 5 april 2014 gingen 20 gasten en evenzoveel vrijwilligers uit onze regio naar De Eikenburg in Eindhoven. Zij verbleven in het volledig aangepaste paviljoen Heihoef.
Ook nu weer was het een fantastische week. Dankzij het genereuze gebaar van de Lions en met hulp van veel vrijwilligers, is het een grandioze vakantieweek geworden.
Lions Groene Hart, heel hartelijk bedankt.

Plus Verheul in Benthuizen sponsort Nieuwjaarsbijeenkomst 2014

Als Zonnebloemafdeling Rijnwoude-Zuid zijn wij heel blij met Plus Verheul. Wij vinden het belangrijk om onze inkopen te doen in de kern waar wij onze activiteiten houden. De Nieuwjaarsbijeenkomst was in Benthuizen. Hapjes en drankjes werden ingeslagen bij Plus Verheul, waarbij we tot ons genoegen de afspraak konden maken dat we mochten terugbrengen wat niet aangesproken was. Wie schetst onze verrassing dat de heer Verheul besloot de kosten van onze inkopen te schenken aan de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid.
Mijnheer Verheul, ontzettend bedankt

Onze sponsors 2013

Fleur Magnifique sponsorde op 7 september de Nationale Ziekendag in Benthuizen

Op 7 september 2013 vierde de Zonnebloem afdeling Rijnwoude-Zuid de jaarlijkse Nationale Ziekendag. Vrijwilligers gaven zowel in Benthuizen als in Hazerswoude-Dorp een zonnebloem cadeau aan passanten in het winkelcentrum. Zij op hun beurt gaven de bloem af bij iemand uit hun omgeving, die langdurig ziek of gehandicapt is. Daarbij was een kaart met bemoedigende woorden gevoegd. Fleur Magnifique uit Benthuizen verraste de Zonnebloem dit jaar opnieuw door de bloemen voor de Benthuizenaren met een royaal bedrag te sponsoren.
Fleur Magnifique, wederom ontzettend bedankt.

Rabobanksponsorfietstocht op 22 september 2013

Ook dit jaar vond de Rabobanksponsorfietstocht weer plaats. Met heel goed fietsweer vertrokken ruim 2500 deelnemers om geld bijeen te fietsen voor ruim 100 organisaties in de Regio. Ook voor de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid.
Er kon voor verschillende afstanden worden ingetekend; hoe langer de tocht, hoe hoger de bijdrage van de Rabobank voor de organisatie waarvoor men inschreef. Tot wel 6 euro per fietser voor 40 km.
Een aantal mensen fietste voor onze afdelingen 120,50 euro bij elkaar.
Rabobank bedankt.

Familie Klerks sponsort pannenkoekenfestijn op 10 juli 2013

38 Gasten van de Zonnebloem namen deel aan het pannenkoekenfestijn dat de Zonnebloem aan het begin van de vakantieperiode organiseerde. De heer en mevrouw Klerks uit Hazerswoude-Dorp stelden een gezellige ruimte hiervoor beschikbaar en namen de kosten van de drankjes en hapjes voor hun rekening. De gasten hebben genoten! Zie het verslagje van de gezellige bijeenkomst of bekijk de foto´s.
Mijnheer en mevrouw Klerks, bedankt!

Lions Groene Hart sponsort vakantieweek van 22 - 27 april 2013

Evenals voorgaande jaren sponsorde de Lions Groene Hart ook in 2013 een vakantieweek voor Zonnebloemgasten uit onze regio. De reis ging dit keer naar Eindhoven. Vanuit onze afdeling gingen vijf gasten mee. Zij hebben genoten! Zie in de rubriek Ervaringen hoe het onze gasten in april vergaan is.
Lions....  weer hartelijk bedankt voor jullie steun.

Onze sponsors 2012

Rabobank Rijnstreek sponsort Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

Al 18 jaar organiseert de Rabobank in de regio ieder jaar de Rabobank Sponsorfietstocht. Het doel van dit evenement is een steentje bij te dragen aan het belangrijke werk dat vele vrijwilligers van verenigingen en stichtingen neerzetten. Het sponsorbedrag kan worden besteed aan een extra activiteit voor de doelgroep van, in dit geval, de Zonnebloem afdeling Rijnwoude-Zuid. Per deelnemer betaalt de Rabobank een bijdrage, afhankelijk van de afstand waarvoor men inschrijft.
De afdeling Rijnwoude-Zuid van de Zonnebloem fietst al jaren mee. Ook op 23 september 2012 was de afdeling weer van de partij. De deelnemers hebben ondanks het minder goede weer, het mooie bedrag van 246 euro bij elkaar gefietst.
Rabobank en fietsers, bedankt

De Readshop en Van der Hoek Technische Groothandel BV dragen bij.

Ook in 2012 ontbraken de Lions niet op de jaarmarkt in Hazerswoude-Dorp. Bezoekers konden genieten van een kop koffie met appeltaart, maar konden ook darten voor mooie prijzen. Deze prijzen waren beschikbaar gesteld door de Readshop en door Van der Hoek Technische groothandel BV. De opbrengst van de koffie met… en het darten komt ten goede aan de vakantie voor chronisch zieken en gehandicapten, die de Zonnebloemafdelingen in de regio in de zomer organiseren.
Lions, Readshop en Van der Hoek, dank voor jullie inspanningen en jullie bijdragen.

Lions Groene Hart sponsort vakantie Zonnebloemgasten uit de regio

Al 28 jaar organiseren vier Lionsclubs uit de regio – de Lionsclubs Bodegraven, Rijnwoude, Het Stigt en Zoetermeer – vanuit Stichting Omloop van het Groene Hart op tweede Pinksterdag de Omloop van het Groene Hart. Op verschillende plaatsen in de regio starten fiets-, wandel- en skeelertochten. De deelnemers betalen een startgeld. De opbrengst komt ten goede aan aangepaste vakanties voor inwoners uit het betreffende gebied. Het betreft langdurig lichamelijk zieken, lichamelijk gehandicapten en lichamelijk hulpbehoevende ouderen die afhankelijk zijn van (intensieve) verpleging en verzorging. Maar ook valide mensen die zonder hulp van De Zonnebloem niet in staat zijn om zelfstandig op vakantie te gaan. De gasten betalen een beperkte eigen bijdrage.
In 2012 verbleven de gasten in april een week in Vakantieboerderij de Imminkhoeve te Lemele. Van de afdeling Rijnwoude-Zuid waren vijf gasten van de partij. Iedereen heeft genoten.

Lions Rijnwoude sponsort feest voor Zonnebloemgasten uit Rijnwoude

Op 6 oktober 2012 vond in De Juffrouw in Hazerswoude-dorp een spetterend feest plaats voor Zonnebloemgasten van de afdelingen Rijnwoude-Noord en Rijnwoude-Zuid. Het zesstemmig accordeonensemble “Op eigen risico” treedt ’s-morgens op. Na een uitgebreide lunch is ’s-middags de beurt aan het muziek- en showgezelschap “Sempre avantio”uit Leiden.
Dankzij een genereuze bijdrage van de Lions, afdeling Rijnwoude, kan de bijdrage van de gasten voor deze dag beperkt blijven.
Lions, bedankt

Fleur Magnifique sponsort de high tea van de Zonnebloem

Op 17 augustus 2012 organiseerde de Zonnebloem een high tea voor haar gasten. Met de zoete en hartige hapjes zag de tafel er al gezellig uit. Echt feestelijk werd het met een mooi bloemstuk van Fleur Magnifique, waarvoor de Zonnebloem slechts de helft hoefde te betalen, vanwege het goede doel.
Fleur Magnifique, hartelijk bedankt.

Fleur Magnifique sponsort Nationale Ziekendag 2012 in Benthuizen

Zoals elk jaar deed de Zonnebloem Rijnwoude-Zuid weer mee aan de Nationale Ziekendag. In Benthuizen deelden Zonnebloemvrijwilligers zonnebloemen uit aan het winkelend publiek. In Hazerswoude bood de Zonnebloem de bezoekers van de C1000 een plantje aan. Het was de bedoeling dat degenen die een bloem of plantje kregen, dit brachten naar iemand die zij kennen die door ziekte, lichamelijke beperking of leeftijd niet meer vanzelfsprekend deel kan nemen aan het maatschappelijk leven.
Fleur Magnifique sponsorde de Zonnebloemen in Benthuizen, door slechts 50 % in rekening te brengen en ook nog de bloemen leuk in te pakken.
Fleur Magnifique, bedankt

=========================================================

 

 

=======================================================

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken