Onze sponsors in 2016

Namens allen onze dank

SPONSORS 2016

PLUS VERHEUL sponsort de kerstattentie 2016 voor Zonnebloemgasten.

Het is een goede gewoonte bij Zonnebloem Rijnwoude-Zuid om de gasten jaarlijks een kleine kerstattentie te geven. Dit jaar is de keus gevallen op een doos bonbons. Plus Verheul uit Benthuizen heeft daaraan zijn medewerking verleend door de dozen tegen een gereduceerd bedrag aan te bieden. En wat waren ze lekker! De complimenten kwamen van alle kanten bij de vrijwilligers binnen.
PLUS VERHEUL, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage.

- - - - - - - - - -

JUMBO sponsort de kerstbrunch 2016 van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

Enthousiaste verhalen van andere Zonnebloemafdelingen over de door Jumbo gesponsorde kerstdiners in voorgaande jaren, deden de vrijwilligers van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid besluiten dit jaar ook in te tekenen op de dinerpakketten van Jumbo.
Twee complete pakketten met alles voor een driegangendiner voor twee keer 10 personen zijn door Jumbo aan onze afdeling beschikbaar gesteld.
Vrijwilligers hebben de maaltijden klaargemaakt en grepen nergens op mis. Tot aan kaneelstokjes aan toe, maar ook melk olijfolie enz. zaten in het pakket. De gasten hebben gesmuld van een heerlijke tomatensoep, kabeljauw, kip of vegetarisch gerecht naar keuze en een lekkere pudding na. Een ook de koffie zat in het pakket.

Wat was het lekker en gezellig!
Jumbo, (vestiging Hazerswoude Rijndijk) ontzettend bedankt.

- - - - - - - - - -

“Ani Bloemen en Planten Benthuizen” en “Albert Heijn Hazerswoude-dorp” sponsoren Ziekendag 2016

De Nationale Ziekendag 2017 werd in Benthuizen en Hazerswoude-Dorp op 10 september 2016 gevierd met het uitreiken van een zonnebloem aan bezoekers van winkelcentrum De Korf in Benthuizen en Albert Heijn in Hazerswoude-Dorp.

Het was de bedoeling dat degenen die een zonnebloem kregen deze gingen bezorgen bij een langdurig ziek of fysiek beperkt familielid of bekende. Een leuke kennismaking met het werk van de Zonnebloem !

De zonnebloemen zijn gesponsord door Ani Bloemen en Planten Benthuizen, uit het winkelcentrum en door Onno Beugelsdijk van Albert Heijn Hazerswoude-Dorp. Een zonnig gebaar, waarmee die dag veel mensen in onze kernen zijn verblijd.

Ani Bloemen en Planten en Onno Beugelsdijk, heel hartelijk bedankt voor jullie steun.

- - - - - - - - - -

Een geweldige vakantie voor Zonnebloemgasten, ondersteund door Stichting Omloop van het Groene Hart en de Lionsclubs.

Van 11 tot en met 16 april 2016 hebben 4 Zonnebloemgasten uit Benthuizen en Hazerswoude-Dorp samen met andere Zonnebloemdeelnemers uit het Groene Hart een geweldige vakantie gehad in Lemele. Daarover kunt u elders bij Ervaringen meer lezen. De vakantie is mogelijk gemaakt door de Stichting Omloop van het Groene Hart, die jaarlijks op tweede Pinksterdag fiets- en wandeltochten organiseert. De stichting wordt gevormd door een drietal Lionsclubs uit het Groene Hart: Lionsclub Bodegraven, Lionsclub Rijnwoude en Lionsclub Het Stigt.
 

Stichting Omloop van het Groene Hart en Lionsclubs, hartelijk bedankt.

====================================================================

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken