Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Met de Zonnebloem auto op stap

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op woensdag 31 augustus is de Zonnebloem auto gehuurd door de afdeling Sneek.

Lida en Marian doen een dagje Rotterdam.

Aan het eind van de ochtend schepen we in voor een rondvaart door de havens; Marian geniet zichtbaar en vertelt honderd uit over de tijd dat ze hier woonde.

Als we weer vaste grond onder de wielen hebben, zetten we koers naar Blijdorp. Wat een mooi park, wat veel verschillende dieren; maar van Bokito is er maar één.

We sluiten af met een diner bij van der Valk en keren na een lange dag huiswaarts.

De Zonnebloem auto is ons prima bevallen; comfortabel voor zowel bestuurder als passagiers. Maar vooral zelf kunnen bepalen hoe je de dag indeelt is een verademing. Niet afhankelijk van een taxi die vaak meerdere adressen moet combineren. Kortom: een echte aanrader!!

Via Brenda kun je de auto reserveren. De afdeling heeft in overleg ook een chauffeur beschikbaar.

Brenda Sterk

0515-431600
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk