Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

14 februari 2020

Veel plezier en gezelligheid in de Parkflat

10 december 2019

Onder de Kerstboom genieten van een heerlijke avond.

25 oktober 2019

De Nije Knipers in de Stolp

11 augustus 2019

Lions Sneek bezorgt onze gasten een fantastisch slot van de Sneekweek

13 juni 2019

Kleinschalig, groot plezier

1 mei 2019

De jaarlijkse boottocht brengt ons in Lemmer

7 maart 2019

Winterse gerechten bij Sowieso

26 januari 2019

Deelnemers genieten van bijzondere middag.

16 december 2018

Wie kan in de gezellige wintermaanden een traditionele uitvoering van ‘De Notenkraker’ beter voor zijn rekening nemen dan het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan?

11 december 2018

Orchideeënhoeve in Luttelgeest.

26 oktober 2018

Skotsploech vermaakt deelnemers in de Stolp

6 september 2018

Om 10 uur vertrokken naar Giethoorn.

29 juni 2018

26 gasten van de zonnebloem Sneek naar de sporthal in Bolsward voor het dansfestival

14 mei 2018

door Helga Kwant

1 mei 2018

We zijn begonnen met het verkopen van loten in de wijk Harinxmaland.

30 april 2018

Al regent het buiten nog zo hard, de zon(nebloem) verwarmt ons hart.

27 februari 2018

Dat willen we ook voor onze deelnemers niet ongemerkt voorbij laten gaan.

14 december 2017

De feestelijke afsluiting van ons jubileumjaar wordt met bijna 100 gasten en meer dan 15 vrijwilligers luister bij gezet.

12 december 2017

Een intiem kerstdiner met gasten uit IJsbrechtum. Dit jaar niet in een restaurant of dorpshuis maar.....

4 november 2017

Vandaag is het dan eindelijk zover. Ongeveer 50 deelnemers en vrijwilligers stappen in de bus die op hen staat te wachten. In volle overtuiging dat dit de middag van de maand wordt.

20 oktober 2017

Een kleinschalige activiteit, samen met 10 gasten zijn we aangeschoven bij het lunchbuffet van Hotel van der Valk in Sneek.

7 oktober 2017

Dit wijkcentrum is voor vanmiddag de locatie waar het gebeurt. Hans Schoevers zanger/entertainer verzorgt een gezellige middag.

22 juni 2017

Na een vlotte reis staan we om 14.00 uur bij de ingang van dit park.

9 mei 2017

Sinds kort kunnen twee gasten van onze afdeling dit volmondig beamen.

13 april 2017

Het is zover. Na een voorbereiding van enkele weken, kunnen we onze gasten verwelkomen aan boord van mps "de Waterpoort". In totaal zijn we met 114 gasten en 16 vrijwilligers, volle bak dus.

17 maart 2017

Vrijdag 17 maart vanaf 17:00 uur vrijhouden in je agenda. Dit is de opdracht die we enkele maanden geleden krijgen. Bijzonderheden volgen nog.

13 februari 2017

Tijdens de jaarvergadering hebben we afscheid genomen van de penningmeester.

15 januari 2017

Het 40 jarig bestaan van de afd. Sneek is een feit. We vieren het deze zondagmiddag. Een van de vrijwilligers is sinds de oprichting actief en ook zij wordt in het zonnetje gezet.

9 januari 2017

Is het halve werk. We zijn het nieuwe zonnebloemjaar gestart met een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst.

14 december 2016

Vanmiddag was er voor zeven bewoners van het dorp Oppenhuizen / Uitwellingerga een kerstdiner met drie gangen in het gebouw naast de kerk van de Protestantse Gemeente Oppenhuizen.

21 november 2016

Vandaag hebben we voor al onze gasten een kerstkaart gemaakt.

29 oktober 2016

Het 40 jarig bestaan van de regionale afdeling Súd West Fryslân staat, voor de vrijwilligers, in deze maand gepland.

22 oktober 2016

De vrijwilligers van dit wijkgebouw zijn gastheer/vrouw tijdens de gezellige middag voor onze gasten.

17 oktober 2016

Maandagmorgen een doodgewone afdelingsvergadering of toch niet?

8 oktober 2016

Deze werd georganiseerd door RPV Súdwest Fryslân.

31 augustus 2016

Op woensdag 31 augustus is de Zonnebloem auto gehuurd door de afdeling Sneek.

17 mei 2016

Na een wat aarzelend begin, kwam de loop er toch goed in.

21 april 2016

Met medewerking van de weergoden was het ook dit jaar weer goed toeven op de friese meren voor gasten van de afdelingen Oosterwierum en Sneek.

31 maart 2016

ROC Friese Poort verrast Zonnebloem Sneek met benefiet diner!

23 januari 2016

Ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van de Regionale afdeling Súd West Fryslân.

11 januari 2016

Namens het bestuur van de afdeling Sneek wenst de voorzitter alle gasten en vrijwilligers een voorspoedig 2016.

21 december 2015

Ja, we hebben een luxe positie

16 december 2015

Met ongeveer 100 gasten genoten we in een sfeervolle omgeving van een heerlijk diner.

24 oktober 2015

In het wijkgebouw van de Noorderhoek waren heel veel gasten aanwezig.

13 oktober 2015

Simpel, of toch niet?

21 september 2015

Tien jaar actief als vrijwilliger laat je niet zomaar voorbij gaan.

30 juni 2015

Van Sneek naar Workum kan snel en rechtstreeks, maar wie geen haast heeft kiest voor het alternatief.......

21 april 2015

In april was er weer onze jaarlijkse boottocht.

23 oktober 2014

Aangezien er reeds diverse activiteiten hebben plaatsgevonden leek het mij het beste e.e.a. in een fotoalbum te bundelen.

27 september 2014

Het is al even geleden, maar het blijft leuk.

Brenda Sterk

0515-431600
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk