img20221003100841jpg

Welkom op de pagina van de Zonnebloem afdeling Son en Breugel.

 

De Zonnebloem afdeling Son en Breugel  is op 1 mei 1975 opgericht en we zijn tot op heden een zeer actieve plaatselijke afdeling  met  ruim 100 gasten/deelnemers en 38 enthousiaste vrijwilligers.
Uit deze vrijwilligers is een bestuur gevormd:

Angeline Wijns  - voorzitter

Henri Lodewijks - secretaris

Rick Meijer - penningmeester

Anne van Hoorn - coördinator bezoekwerk

Joke Wismans    - activiteiten commissie

 

Voor donaties om onze plaatselijke activiteiten te steunen: 
NL20 RABO 0141385537

De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijk beperking vanaf 18 jaar die hierdoor in een isolement dreigen te geraken.
Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je vaker (alleen) thuis dan je zou willen.
De vrijwilligers van onze Zonnebloemafdeling komen graag langs voor een kop koffie en een praatje of om samen met jou op pad te gaan.
Wil je gast/deelnemer worden dan ben je van harte welkom, ongeacht herkomst, geloofsovertuiging en huidskleur. Wil jij mensen leren kennen met wie het klikt? Wil je eropuit, om dat te doen wat je leuk vindt? Of ken je iemand met een lichamelijke handicap die dat graag zou willen? Wil jij mensen met een lichamelijk beperking helpen en vrijwilliger bij onze afdeling worden?
Klik dan maar eens bij vacatures. Mocht je interesse hebben om gast/deelnemer of vrijwilliger of t.z.t. bestuurslid te worden en heb je nog vragen dan kun je altijd contact met ons opnemen.
Zonnebloem afd. Son Breugel vind je ook op Facebook, like onze pagina als je deze bezoekt! En ook op  Instagram want inderdaad:

ER KAN ZOVEEL MEER DAN JE DENKT

Henri Lodewijks

06-43135366
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken