01-05-2015 Zonnebloem afd. Son en Breugel viert 40 jr Jubileum

Zonnebloem afdeling

Met ruim 100 aanwezigen bij de Brasserie van Thermae Son werd het 40 jarig jubileum van de Zonnebloem afdeling Son en Breugel op een geweldige eigen ingevulde manier gevierd!

Deze vrijdag de 1e mei was het dan zo ver! Na maanden van voorbereiding door de Feestcommissie werd er dan feest gevierd bij de Brasserie van Thermae Son! De Zonnebloemgasten en alle vrijwilligers werden gastvrij onthaald met een kopje koffie of thee en een heerlijk, vers gebakken stuk appletaart, geschonken door de Jumbo Son en Breugel! Daarna werd iedereen welkom geheten door de ladyspeaker van deze dag: Gertrud van der Lee die daarna het woord gaf aan de voorzitter Kees van den Akker. Na zijn openingswoord ging het feest van start; dit werd in het geheel verzorgd door de vrijwilligers en het was super! Iedereen genoot enorm van alle optredens en alles werd fijn sfeervol omlijst door toetsenist Jan Wijnen. Tussendoor werd er een heerlijk 3 gangen diner geserveerd aan de Zonnebloemgasten en vrijwilligers.
Ook werd bestuurslid Marianne Römers bedankt door Annel van Vloten, voor haar inzet, die bij onze afdeling weggaat i.v.m. verhuizing.
Na afloop werd er een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt, eigen Glossy uitgereikt, genaamd: De Sonnebloem. Zo had iedereen nog mooi thuis een prachtig tijdschrift om de interviews van diverse gasten en vrijwilligers, gemaakt door Ineke van Uden, door te lezen. De professionele foto's van deze dag werden gemaakt door Giti Entezami Fotografie uit Breugel. Meer foto's vindt u op onze facebook pagina. En heeft u geen facebook? Klik dan op de link hieronder dan krijgt u ook de foto's te zien!

Gertrud van der Lee

Henri Lodewijks

06-43135366
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken