Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zangeres Thea Ooms

Zonnebloem afdeling

Een gezellige zomerse Zonnebloemmiddag in “de Schakel”. Zangeres Thea Ooms kwam deze middag optreden.

Donderdag 15 augustus een gezellige zomerse Zonnebloemmiddag in “de Schakel”. Zangeres Thea Ooms kwam deze middag optreden.

Toen we binnen kwamen zagen we iemand in een rolstoel zitten met haar pootje in het gips. Dit bleek zangeres Thea Ooms te zijn, tijdens haar vakantie was ze gevallen en was ongelukkig terecht gekomen. Knap dat ze evengoed voor ons ging zingen.

De gasten kwamen langzaamaan binnen druppelen, bekende gezichten maar ook weer nieuwe gezichten, het is altijd weer een verrassing wie je tegen komt.
Eerst weer lekker een koppie doen en luisteren naar Rein die iedereen van harte welkom heette en een fijne middag wenst. Een speciaal welkom aan Thea Ooms die ondanks haar handicap toch ging zingen.

Thea bracht liedjes van Corry Konings, Dana Winner, Conny Vandenbos en nog vele anderen. Af en toe kwam er een meezinger voorbij, Er kwamen onder tafel vele voetjes in beweging op de maat van de muziek, een teken dat de mensen de liedjes kenden en ervan genoten.
Tussendoor natuurlijk nog een pauze, tijd voor een borreltje en een lekker chocolaatje.

Rond 16.00 uur sloot Rein de middag af en vroeg Thea om nog een toegift voor ons te zingen, dit was het lied:


Zeilen op de wind van vandaag
De wind van gister helpt je niet vooruit
De wind van morgen blijft misschien wel uit
Je moet zeilen op de wind van vandaag.


Zo was er weer een mooie middag voorbij.


Ina Kenter

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?