Zangeres Thea Ooms

Zonnebloem afdeling

Een gezellige zomerse Zonnebloemmiddag in “de Schakel”. Zangeres Thea Ooms kwam deze middag optreden.

Donderdag 15 augustus een gezellige zomerse Zonnebloemmiddag in “de Schakel”. Zangeres Thea Ooms kwam deze middag optreden.

Toen we binnen kwamen zagen we iemand in een rolstoel zitten met haar pootje in het gips. Dit bleek zangeres Thea Ooms te zijn, tijdens haar vakantie was ze gevallen en was ongelukkig terecht gekomen. Knap dat ze evengoed voor ons ging zingen.

De gasten kwamen langzaamaan binnen druppelen, bekende gezichten maar ook weer nieuwe gezichten, het is altijd weer een verrassing wie je tegen komt.
Eerst weer lekker een koppie doen en luisteren naar Rein die iedereen van harte welkom heette en een fijne middag wenst. Een speciaal welkom aan Thea Ooms die ondanks haar handicap toch ging zingen.

Thea bracht liedjes van Corry Konings, Dana Winner, Conny Vandenbos en nog vele anderen. Af en toe kwam er een meezinger voorbij, Er kwamen onder tafel vele voetjes in beweging op de maat van de muziek, een teken dat de mensen de liedjes kenden en ervan genoten.
Tussendoor natuurlijk nog een pauze, tijd voor een borreltje en een lekker chocolaatje.

Rond 16.00 uur sloot Rein de middag af en vroeg Thea om nog een toegift voor ons te zingen, dit was het lied:


Zeilen op de wind van vandaag
De wind van gister helpt je niet vooruit
De wind van morgen blijft misschien wel uit
Je moet zeilen op de wind van vandaag.


Zo was er weer een mooie middag voorbij.


Ina Kenter

Ina Kenter

0226-352851
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?