Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ziekendag 2019

2019-189jpg

Leuke verrassingen rond brengen.

Zonnebloem St Annaparochie e.o. en Ziekendag

Dit jaar is het zeventig jaar geleden dat de Zonnebloem werd opgericht. De vereniging wil deze mijlpaal uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan.

Het 70-jarig jubileum vieren we samen met onze vrijwilligers en deelnemers. De Zonnebloem is een prachtige organisatie waar we trots op mogen zijn. Daarom geven we tijdens het jubileum extra aandacht aan die activiteiten die de Zonnebloem zo bijzonder maken, zowel binnen de organisatie zelf als naar buiten toe.

Van donderdag 17 januari tot en met vrijdag 25 januari vond de Week van het Bezoekwerk plaats. Bezoekvrijwilligers is gevraagd om zoveel mogelijk huisbezoeken in deze periode te plannen. Als attentie zijn zonnebloemchocolaatjes en hartenwenskaarten geregeld, die door de bezoekvrijwilliger meegenomen konden worden.

Tijdens de 70 Zorgeloze Zonnebloemdagen in april, mei en juni schonken we extra aandacht aan onze dagjes uit. Hierbij hebben wij er voor gezorgd dat Marja Vos met haar gezin een paar dagen met de Zonnebloem auto naar haar familie is geweest, waar zij zonder speciaal vervoer niet naar toe kon gelet haar beperking.

Ook hebben we van de Lyons uit Harlingen dit jaar nog een royale gift ontvangen (waar wij hen uiterst dankbaar voor zijn), waarmee we extra aandacht konden schenken aan de jaarlijkse ziekendag in september.

Daarbij was de overweging een gezonde doos fruit te schenken aan onze bezoekgasten en de zieke personen in ons werkgebied, voor zover deze bij ons bekend zijn. En wanneer je aan fruit denkt dan denk je ook aan Smeding St.-Annaparochie natuurlijk. Zij wilden ons hierbij graag ondersteunen, zodat wij naar deze personen konden gaan met een leuke doos fruit. Ook Smeding betuigen wij onze hartelijke dank.

Wilt u meer weten over wat wij als vrijwilligers allemaal organiseren voor onze deelnemers, kijk op:   https://www.zonnebloem.nl/stannaparochie

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Boukje Schraa

0518-462074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken