Boeiende filmvoorstelling

Zonnebloem afdeling

Het jaarprogramma is van start gegaan. De eerste activiteit, een filmvoorstelling was meteen een schot in de roos. De gasten kregen een boeiende film voorgeschoteld in De Bieencorf van het Zuiderhout.

 

Als start van het activiteitenprogramma 2015 was er gekozen voor een filmmiddag. Met de film  “As it is in heaven “ had het bestuur een goede keus gemaakt. De gasten werden ontvangen met koffie en een lekkernij. En na een korte inleiding door de voorzitter werd de aandacht al snel in beslag genomen door het mooie verhaal, prachtige beelden en niet te vergeten de muzikale prestaties.

Het verhaal ging over een beroemde dirigent, die op het podium een hartaanval krijgt. Hij moet het rustiger aan gaan doen. Hij gaat terug naar zijn geboortedorp en ziet in dat zijn grootse carrière een vlucht was uit zijn ongelukkige jeugdjaren. Als hij gevraagd wordt om het kerkkoor te dirigeren stemt hij aarzelend toe.

Tijdens de pauze werd een drankje aangeboden en heel toepasselijk een beker popcorns.

Een kort praatje met enkele gasten maakte duidelijk dat ze film erg mooi vonden. Aan een “familietafel” ( drie zussen en een schoonzus) was het enthousiasme ook erg groot en hadden ze geen moeite de film goed te volgen. De film kende een spannend slot. Tegen het einde van de film druppelden de eerste vrijwilligers weer binnen om de gasten weer veilig thuis te brengen.

Een groot compliment voor de talrijke vrijwilligers is op zijn plaats, want zoals iemand opmerkte : “het liep als een trein”. 10 minuten na afloop was de zaal opgeruimd en kon de groep terugkijken op een geslaagde middag. Een prima start van het nieuwe seizoen!

 

Toos Backx

076-5713345
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk