Rolstoelwandeling 23 juni 2016

Zonnebloem afdeling

Weercode oranje zorgde bij de organisatie voor twijfels en zorgen. Uiteindelijk kon het jaarlijks evenement toch doorgang vinden!

De weergoden waren de deelnemers gunstig gestemd. Om 13.30 uur scheen de zon en de gasten werden door vrijwilligers op de boerderij van de fam. van Leijsen afgezet.Daar stonden voldoende rolstoelen "geparkeerd" in afwachting van een rit door een mooi gedeelte van Oost-Teteringen.

Na de ontvangst met koffie en cake kreeg iedere gast een rolstoel met begeleider toegewezen. Ook nu was de organisatie erin geslaagd om voldoende vrijwilligers te vinden om de gasten te duwen en te begeleiden. De vrolijke stemming zat er al meteen in. Na de nodige afstellingen aan de rolstoelen kon de groep vertrekken.

De tocht leidde de gasten dwars door de golfbaan van De Haenen naar de Tilburgse Baan, Bij de gastvrije familie Wouters werd verkoeling gezocht onder de parasols en met een verfrissend drankje. De deelnemers raakten gezellig aan de praat over de vele veranderingen in Teteringen en over de mooie natuur in deze omgeving.

Daarna trok de stoet verder langs de Maria kapel van de paters SVD in Park Zuiderhout. Weer terug bij de boerderij ontvingen alle 50 mensen een pakketje, vruchten en een drankje.Het was pure verwennerij!

Het zal ook niet moeilijk worden om de vrijwilligers voor volgend jaar weer te vragen, want de sfeer was net zo warm als het weer!

Met een dankwoord van voorzitter Jan Spruit aan de vrijwilligers, de gastheer en gastvrouw Piet en Thilda werd dit geslaagde evenement afgesloten.

Toos Backx

076-5713345
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk