De Adventviering 2016

Zonnebloem afdeling

Op donderdag 15 december vierden de gasten van de Zonnebloem de voorbereiding op het Kerstfeest

“ De adventviering.”

Deze middag werd door Park Zuiderhout aangeboden en georganiseerd voor de gasten van de Zonnebloem Teteringen.

De middag begon met een eucharistieviering die werd voorgegaan door Pastor A. Verheijden en Pastor Y. Geraets. Het was een sfeervolle viering met begeleiding van het gelegenheidskoor onder leiding van René v. Assche.

Tijdens de dienst stond de pastor stil bij het overlijden van Jac van de Veeken. Jac was één van degene die de afdeling Zonnebloem Teteringen op 1 september 1977 heeft opgericht.

De middag verliep in een warme kerstsfeer. De Markoevermuziekanten vermaakten de gasten met hun mooie kerstrepertoire en Park Zuiderhout verwende de gasten met heerlijke versnaperingen.

 

De voorzitter bedankte de Markoevermuziekanten en Park Zuiderhout voor de organisatie van de middag. Ook werden de bestuursleden en vrijwilligers bedankt voor hun actieve bijdrage aan de Zonnebloem. Een aantal gasten spraken hun waardering uit voor hetgeen de zonnebloem allemaal doet.

Alle gasten kregen een kerstwens mee.

Het was een waardevol Zonnebloem jaar, met een aantal nieuwe activiteiten zoals het optreden van een muziekaal duo “Bach en Broccoli” , een muzikale bingo en een bezoek aan een kerstmarkt.

Tijdens de laatste vrijwilligersvergadering werd er een lezing gehouden rond het begrip ”Eenzaamheid” Het is een subjectieve kwestie, maar als samenleving mogen wij dit niet laten zitten en moeten wij zo mogelijk de helpende hand bieden.

Voor het nieuwe jaar is er weer een prachtig programma opgesteld met als hoogtepunt het 40 jarig jubileum.

Het bestuur wenst allen een Zalig Kerstfeest en een Gelukkig nieuw jaar toe.

Toos Backx

076-5713345
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk