walkroll-mariaheide-5jpg

 

Welkom op de website van de Zonnebloem, afdeling Veghel e.o.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen! Dat geldt ook voor onze afdeling Eerde, Mariaheide, Veghel en Zijtaart, opgericht in 1970. Met een gezellige groep vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je wilt.

Vrijwilligers

De vrijwilligers van onze afdeling komen graag langs voor een kop koffie of om samen met jou op pad te gaan. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. 

Activiteiten

Daarnaast organiseren we diverse activiteiten. Onder het kopje 'Nieuws' zie je wat er op de planning staat. En onder het kopje 'Ervaringen' tref je een verslag en foto's aan van de activiteiten die we al gedaan hebben.

Aanmelden

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Of je aanmelden als deelnemer of vrijwilliger? Neem dan contact met ons op.

 

De Zonnebloem 🌻..........er kan zoveel meer dan je denkt !

 

 

Annemarie van Loon

06-14575833
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur