Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bakkerijmuseum Luijksgestel

Zonnebloem afdeling

Bezoek aan bakkerijmuseum in Luijksgestel. Bakdemonstratie .

Met een groep van 19 personen hebben we het bakkerijkmuseum bezocht. Dit was echt een gezellige middag! Iedereen nam plaats in een kring rondom de oven. De bakker was al druk bezig om de oven op temperatuur te krijgen. De gastvrouw wist ons op een prettige manier heel wat wetenswaardigheden over het brood bakken te vertellen. In de pauze werden we voorzien van een kop koffie of thee met een lekkere punt vla. Wie wilde kon de molen gaan bezoeken. Na de pauze mocht iedereen zelf vormgeven aan een stukje brooddeeg. Het viel nog niet zo mee om er iets speciaals van te maken. Hierna werd het gebakken en mochten we het lekker vers meteen opeten met wat boter en suiker erop. Na nog even in het ouderwetse winkeltje genuffeld te hebben, gingen we tevreden over deze gezellige middat weer huiswaarts.

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken