Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

29 januari 2020

Dat was de reactie van de meeste gasten die vandaag meegegaan zijn om bij de Rooi Pannen in Eindhoven deel te nemen aan het verrassingsmenu

13 januari 2020

Toneelvereniging " De Verrassing" uit Riethoven, bracht een heerlijk stuk vol brabantse humor

12 december 2019

Wat een heerlijke kerstbingo hebben de gasten van de Zonnebloem in Vessem gehad!

27 november 2019

Deze keer waren wij te gast bij afdeling Wintelre. De middag zou in het teken staan van Sinterklaas.

22 november 2019

Vanmiddag werd er door Zonnebloem regio Kempenland een middag georganiseerd voor alle gasten van regio Kempenland.

24 oktober 2019

Donderdagmiddag 24 oktober heeft Rieky van Heijst een workshop "herfstbladeren in aquarel" gegeven.

9 oktober 2019

Afgelopen zomer moesten we de rondrit door Oisterwijk door het te warme weer afzeggen. Op 9 oktober kregen we de herkansing.

14 september 2019

Op zaterdag 14 september vierde onze Zonnebloem de nationale ziekendag in D'n Boogerd.

8 september 2019

Op zondag 8 september togen zo'n 20 gasten/vrijwilligers naar Valkenswaard om het jaarlijkse bloemencorso te bewonderen.

22 juli 2019

Deelnemers en vrijwilligers van de afdeling Vessem trekken er minimaal één keer per maand samen op uit. De ene keer bezoeken ze een kasteel, de andere keer verkennen ze de bossen van Oisterwijk.

1 juli 2019

Ieder jaar studeert groep 8 van de basisschool een musical in ter ere van hun afscheid van de Basisschool.

11 juni 2019

Met ideaal weer vertrokken we vanaf ons vast vertrekpunt richting Geldrop. Met enige vertraging, vanwege een eerder gebeurd ongeluk op de snelweg richting Venlo, kwamen we aan bij het kasteel

24 mei 2019

Op vrijdag 24 mei om half 3 vertrokken we naar de H. Eik in Oirschot. De zon scheen en iedereen had er zin in!

7 mei 2019

We vertrokken met 19 personen, onder een waterig zonnetje, richting Hooge-Mierde. Onderweg genietend van het mooie Kempische landschap.

19 februari 2019

Op 19 februari organiseerde de Zonnebloem Vessem samen met afdeling Wintelre een middag met als thema "Oud-fit".

26 januari 2019

Amateurs

5 januari 2019

Regiobank, Handass en NH1816 helpen de zonnebloem

21 december 2018

Vrijdagavond 21 december vormde de Sint Lambertuskerk het decor voor een uniek kerstconcert "Bekant Kerkst".

13 december 2018

Na het succes van 2017, hebben we onszelf nog maar een keer uitgenodigd in het praktijkrestaurant van Pius-x in Bladel

12 december 2018

Het was op woensdag 14 november dat er een mail binnenkwam van Evenementen Zakelijk van de Zonnebloem Breda: Enthousiaste afdeling gezocht!

12 november 2018

Afdeling Vessem en Wintelre kwamen bijeen om van de entertainer en liedjeszanger Gerard van Kol te genieten.

22 oktober 2018

Deze modeshow was op het juiste moment gepland. Na vele maanden van prachtig zomerweer wordt het nu echt tijd om de winterkleding tevoorschijn te halen.

15 september 2018

Op zaterdag 15 september vierde onze Zonnebloem de Ziekendag. Zo'n 30 gasten genoten op deze middag van alles wat de werkgroep had bedacht

23 augustus 2018

Op donderdag 23 augustus bezochten de gasten van onze Zonnebloem samen met die van afdeling Wintelre, de hortensiakwekerij Inrana in Strijbeek (Alphen-Chaam).

10 augustus 2018

Nadat het een week was uitgesteld wegens het zeer warme weer, togen we vrijdag 10 augustus met een aangenaam temperatuurtje naar de Kruidkamer in Badel waar we een high tea zouden gebruiken.

4 juli 2018

Op 4 juli zijn we met onze gasten naar de palingkwekerij/rokerij in Moergestel geweest

21 juni 2018

Op donderdag 21 juni zijn we met 24 mensen naar de ijskeuken van ijssalon "De Smaak" in Duizel geweest.

10 juni 2018

In het weekend van 10 juni vond er een groot gildefeest plaats in Vessem

2 mei 2018

Met maar liefst 38 man/vrouw sterk trokken we op 2 mei richting de kapel van de H. Eik

19 april 2018

Op donderdag 19 april bracht de Zonnebloem met een relatief kleine groep en bezoek aan museum 't Brabants Leven in Den Dungen.

19 maart 2018

Op 18 maart l.l. stond 'n uitstapje naar het museum "Vincentre" in Nuenen op het programma. We werden daar hartelijk ontvangen met koffie/thee en 'n heerlijk stuk appeltaart.

22 februari 2018

Met een aantal gasten hebben we de voormalig H. Andreas en Antonius van Padua kerk in Oostelbeers bezocht. Nadat deze kerk gesloten moest worden werd besloten om er een dorpshuis van te maken.

12 februari 2018

Op 12 februari waren zo'n dikke 20 Zonnebloemgasten aanwezig tijdens het Maandag Middag Matinee

5 januari 2018

We bezochten met 13 gasten en de nodige vrijwilligers het wintercircus van Arlette Hanson, een verrassend uitje.

15 december 2017

Op vrijdag 15 december hebben we een hele gezellige kerstmiddag gehad. De opkomst was groot en aan de reacties te horen, heeft iedereen erg genoten.

20 november 2017

Op maandagmiddag om 13.30 uur vertrokken we met 15 gasten en 8 vrijwilligers naar het Fransiscanessenklooster in Oirschot.

10 november 2017

De vijfde editie van Verrukkelijk Vessem, het jaarlijkse sponsor­diner voor onze Zonnebloem, is weer een groot succes geworden.

27 oktober 2017

Vrijdag 27 oktober jl. zijn we met 16 gasten en enkele vrijwilligers naar den Tref in Hapert geweest, voor een show van “ de Gouden Mix”, georganiseerd door regio de Kempen. Het was erg leuk.

11 oktober 2017

Op woensdagmiddag rond 1 uur hebben 2 vrijwilligers Martien en Cees opgehaald en reden we naar het DAF museum in Eindhoven.

9 september 2017

Zoals elk jaar hebben we ook dit jaar met de gasten van de Zonnebloem in september de nationale ziekendag gevierd. We vierden dit in Den Boogerd, en hadden dit jaar als thema Brabant.

31 augustus 2017

Op 31 augustus bezochten we Dahliavereniging Flora. We troffen het met het weer, ’s morgens regende het nog maar ’s middags klaarde het op en toen we bij de tuin aankwamen was het stralend weer.

12 juli 2017

Rob's vogelhof is gevestigd in Boxtel. Met een prachtig en variabel team aan vogels en trainers delen zij hun passie voor de vogels en de natuur met hun bezoekers.

26 juni 2017

Voor het jaarlijkse busuitstapje samen met afdeling Wintelre was weinig belangstelling. Toen daarvoor in de plaats een lunch bij de Gerrithoeve in Oisterwijk gedaan.

14 juni 2017

De DELA organiseert ieder jaar een goede doelenweek. Dit jaar had een groepje medewerkers ervoor gekozen 8 gasten van de Vessemse zonnebloem een leuk dagje te bezorgen in Dierenrijk Nuenen.

17 mei 2017

Bezoek H. Eik en koffiedrinken bij de Spoordonkse Watermolen

14 mei 2017

"Niets is wat het lijkt" Op 3 locaties gingen we een stukje familie geschiedenis beleven. . Na de pauze kregen we in de zaal van d'n Boogerd deel 4 te zien.

18 april 2017

Dinsdagmiddagmiddag 18 april werden 17 gasten van de zonnebloem met vrijwilligers hartelijk ontvangen met koffie en thee op de Pelgrimshoeve. Matthieu Oomens vertelde ons daar over de geschiedenis.

3 april 2017

Jose Kennis Euro Mode heeft een mode verkoop show georganiseerd

10 maart 2017

Op een zonnige vrijdagmiddag, 10 maart jl., reden we met 25 gasten en vrijwilligers richting Rosmalen.

9 februari 2017

Wat is er nu fijner dan niet zelf te hoeven koken, maar gewoon aan tafel te kunnen schuiven.

28 januari 2017

De Spaanse hoer

16 december 2016

Vrijwilligers van de Zonnebloem duiken de keuken in.

25 november 2016

11 november 2016

Op 11 november vond de vierde editie plaats van Verrukkelijk Vessem, de sponsoravond van de Vessemse Zonnebloem.

8 oktober 2016

Bezoek aan de escargotskwekerij van de families Stappaerts

27 september 2016

Een gezamenlijk uitstapje van de afdelingen Vessem, Wintelre en Oerle naar Eindhoven voor de Lichtjesroute.

10 september 2016

. Hightea, quiz en H. Mis in gemeenschapshuis d'n Boogerd

17 augustus 2016

Tuin de Vlechthof is een ruime romantische tuin van 1200 m2 en ligt schuin tegenover de kerk van Spoordonk. De tuin is door de eigenaren ingericht naar eigen ontwerp met verrassende hoekjes.

27 juli 2016

Rondrit in het gebied Reusel - de Mierden met 't Dörp Express

25 juni 2016

Een bezoek aan de jachthut van Piet en Cissy v.d. Heijden op 25 juni vanaf 11.00 uur tot ongeveer 14.30 uur, met een verrassende picknick

10 mei 2016

Op dinsdag 10 mei jl. brachten we met een groep van maar liefst 37 mensen een bezoek aan de kapel van de Heilige Eik in Oirschot.

31 maart 2016

Bezoek aan bakkerijmuseum in Luijksgestel. Bakdemonstratie .

1 januari 0001

Met een aantal gasten hebben we de voormalige H. Andreas en Antonius van Padua kerk in Oostelbeers bezocht. Nadat deze kerk gesloten moest worden werd besloten om er een dorpshuis van te maken.

Trees van Aaken

0497-591306
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken