Uitwisseling met Wintelre

f563de99-7c21-436b-80a9-a3728d013cadjpg

Zie hieronder

Op donderdag 27 oktober hebben we een uitwisseling met Wintelré gehad. De zaal in het gemeenschapshuis D'n Boogerd in Vessem was goed gevuld, we waren met ongeveer 80 personen.  Er was een optreden van Mannen van Suiker. Verschillende liedjes werden door de deelnemers uit volle borst meegezongen. Ook was er een quiz  in elkaar gezet waar per groep fanatiek naar de antwoorden werd gezocht. De deelnemers die de quiz gewonnen hadden gingen met een prijsje naar huis. We kunnen terug kijken op een geslaagde middag waar volop gebuurt is onder het genot van een hapje en drankje.

 

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken