Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstviering 19 december 2022

kerst-zb-3jpg

We hebben weer een sfeervolle viering gehad, mede dankzij optreden van Con Brio en 2 deelnemers. Zie de foto's

Na opening van de viering hebben we eerst een kerstverhaal gehoord, opgevoerd door deelnemer Emmy. Zij was verkleed als herder en deed het verhaal van de oudste herder. 

Daarna zongen we allemaal , samen met Con Brio, 'Wij komen tezamen'. Con Brio heeft vele kerstliedjes gezongen, met begeleiding. Tussendoor kregen we koffie en thee, lekkere koekjes en chocolaatjes. En later natuurlijk een lekker drankje en hapjes. Maar heel belangrijk is natuurlijk het gezellig buurten met elkaar. Er waren ook een paar nieuwe gasten en vrijwilligers die eens een kijkje kwamen nemen. En het beviel ze uitstekend, dat was duidelijk. 

Omdat we veel vrijwilligers hadden die meehielpen, kon ieder ook nog genieten van alles wat werd aangeboden. Vele handen maken licht werk!

Een andere deelnemer, Jo, vertelde nog een verhaal over een 'droom'. Heel mooi, en helemaal uit het hoofd!

Al met al een hele mooie middag. Ieder kreeg nog een kerstattentie bij het weggaan. Dank aan alle vrijwilligers voor dit mooie evenement!

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken