Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem vierde de Nationale Ziekendag in gemeenschapshuis

img6335jpg

Op zaterdag 15 september vierde onze Zonnebloem de Ziekendag. Zo'n 30 gasten genoten op deze middag van alles wat de werkgroep had bedacht

Het thema was dit keer Belgie. De spiegelzaal van d'n Boogerd was versierd met allerlei Belgische attributen zoals bijvoorbeeld de Belgische nationale vlag, voetbalshirts etc. Anders dan andere jaren werd er dit keer begonnen met een viering die door enkele leden van de voorbereidingsgroep in elkaar was gezet. De zeer pakkende teksten werden afgewisseld met diverse liedjes van o.a. Gerard van Maasakkers, Wim Sonneveld, Claudia de Breij enz. Tijdens de viering werden er ook kaarsjes aangestoken voor elke in het voorbije jaar overleden Zonnebloemgast. Vervolgens was het tijd voor koffie met een echte Belgische wafel met warme kersen en slagrom. Iedereen genoot hiervan met volle teugen. Daarna was het tijd voor de film over "Vessem 50 jaar geleden". Dit bracht heel wat herinneringen naar boven en ook zorgde het voor veel discussie over wie wie was. Na afloop van de film dronken we nog een kopje koffie en vervolgens gingen we Pietjesbakken. De meesten kenden dit gezelschapsspel niet. Sterker nog: de meesten hadden er nooit van ghoord. Maar dat nam niet weg dat er in elke groep fanatiek gespeeld werd om "de beste" te zijn. Met een heuse puntzak frites, mayonaise en een bakje stoofvlees werd de middag in stijl afgesloten. Iedereen werd bedankt voor zijn/haar aanwezigheid en ook was er nog een terecht applaus voor de vrijwilligers die deze dag mogelijk maakten.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken