Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

DAF museum

Zonnebloem afdeling

Op woensdagmiddag rond 1 uur hebben 2 vrijwilligers Martien en Cees opgehaald en reden we naar het DAF museum in Eindhoven.

We werden daar hartelijk ontvangen. Mochten we iets niet weten, dan konden we het altijd vragen. En zo begonnen we aan onze tocht door het DAF museum.

We kwamen eerst aan bij de wagen die het eerste gemaakt was, en waar het paard nog ingespannen werd. Daarna kwamen we bij de winkel waar was uitgestald wat het personeel met Sinterklaas en een Jubileum kreeg. Vervolgens zagen we allerlei vrachtwagens en de bus waarin de Koningin werd vervoerd. Ook de motors die in de wagens lagen stonden er opgesteld. Dat vonden Martien en Cees best wel interessant. Het vermogen en aantal p.k. stond er allemaal op vermeld.

Toen zijn we naar boven gegaan waar grote vitrinekasten stonden met echt heel veel miniatuur auto's. 

Daarna de auto gezien die Mevr. Smulders gekocht had. (groene)

Ook heel veel auto’s van Daf uit andere landen waren er te zien.

Op elke auto stond in welk bouwjaar ze gemaakt werden .

Ook de 1e Volvo stond er.

Martien en Cees hebben genoten omdat ze de ontwikkelingen van de DAF

ongeveer vanaf het begin hebben meegemaakt.

We hebben na de rondwandeling nog koffie en thee gedronken met een  koek erbij.

Rond half 5 zijn we weer naar huis gegaan.

Al met al hebben we genoten van de leuke middag.

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken