Carnaval op Maandag Middag

img6815jpg

Op carnavalsmaandag 4 maart was onze afdeling met 23 gasten (incl. enkele vrijwilligers) aanwezig tijdens het maandagmidddag matinee dat, zoals elk jaar,  georganiseerd wordt door de Vessemse KBO in samenwerking met De Spekstruiven en D’n Boogerd.

Enkele vrijwilligers hadden in de zaal de benodigde stoelen vrij gehouden zodat we gezellig bij elkaar konden zitten. De koffie/thee met plakje cake werden ons gratis aangeboden door het gemeenschapshuis. Uiteraard werd dat door iedereen zeer op prijs gesteld.

Presentator Patrick Neutkens praatte de sketchjes en muzikale optredens op de hem bekende manier aan elkaar. Daarbij werd hij geweldig gesteund door Die Jelloobend, die de wat langere pauzes voortreffelijk invulde. Er waren optredens van diverse Vessemse artiesten en net als tijdens de Zittingsavonden was het optreden van Lion van Rooij (alias Riet Dekker) een van de hoogtepunten. Maar ook het optreden van de Kouw Struiven met een parodie op een motorrace mocht op heel veel bijval rekenen.

Al bij al was het een zeer geslaagde middag waarvan wij als Zonnebloem-gast/vrijwilliger zeer van genoten hebben.

Volgend jaar zullen we weer van de partij zijn!

Charlotte van Nispen

0497591993
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken